Slovák Sliacky musí o své místo v Budějovicích zabojovat, bude na hraně sestavy mezi A-týmem a B-týmem

Slovák Sliacky musí o své místo v Budějovicích zabojovat, bude na hraně sestavy mezi A-týmem a B-týmem

Byť by se mohlo zdát, že defenzivní trojicí Matej Madleňák, Uroš Lazič a Florent Poulolo zimní posilování jihočeského Dynama skončilo, opak je pravdou. Na konci minulého týdne totiž dorazil do největšího jihočeského klubu ještě jeden nováček Viktor Sliacky.

Na Střelecký ostrov zamířil talentovaný mladík z druhé nejvyšší slovenské soutěže, respektive z třetího týmu tamní tabulky Petržalky.

Jiřím Lerchem a Jiřím Kladrubským vedený tým přivedl do konce současného ročníku 2023/2024 na hostování s opcí mládežnického reprezentanta Slovenska.

Sliacky má dvacet let, operuje v útoku a ve druhé slovenské lize už má k tomuto datu na kontě 80 startů a 12 branek, což vzhledem k jeho věku není úplně málo.

Kováč ho nepotřebuje, Hyský jím ale nepohrdne a Kurka posiluje Vlašim. Ta vyšla vstříc Kolínu i Myjavě

S reprezentační devatenáctkou se perspektivní křídelník loučil s jedenácti starty a ve výběru U20 dosud sehrál tři zápasy.

V nejbližší době by měl pendlovat mezi FORTUNA:LIGOU a ČFL, v jejíiž skupině A přezimuje béčko Dynama na páté pozici.

"Viktor Sliacky je slovenský reprezentant do 20 let, který bude na hraně sestavy mezi A-týmem a B-týmem, o své místo v prvním týmu Dynama však bude bojovat," představil perspektivní slovenskou posilu sportovní ředitel Milan Čadek, jehož slova nabídly stránky dynamocb.cz.

Kučera to v Prostějově zkusí s nigerijským obrem z Baníku B. Na Hanou poslaly nepotřebné hráče i Zbrojovka, Sigma či Hradec