Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Po SuperStar se Michalovi Šepsovi změnil život, pracuje v kostele a ukázal novou partnerku

    Michala Šepse (29) si televizní diváci pamatují z druhé řady SuperStar, kde se netajil svou láskou k reggae, marihuaně a Alžbětě Kolečkářové. Reggae stále hraje, ovšem křesťanské. Miluje Boha a jak Expresu přiznal, pracuje v kostele. Sám o sobě říká, že se stal pastorem, aby se mohl s ostatními dělit o svou lásku k víře. My bývalého superstáristu potkali na křtu alba Alžběty Kolečkářové, kam dorazil i se svou novou partnerkou.

    Michal Šeps se od druhé řady SuperStar významně posunul, pryč je ten mladý hulič, který snil o tom, že se odstěhuje na Jamajku. Dnes je z Šepse ministrant v kostele, miluje Boha a zpívá křesťanské reggae. Lásku k Alžbětě Kolečkářové vzal vítr, nicméně na křest jejího nového alba Na to hezký vzpomínej dorazil. Neviděli se přitom roky

    „Za těch deset let jsme se neviděli vůbec, začali jsme se bavit až poslední dobou. Pozvala na mě na křest svého alba, že bude moc ráda, když přijdu. Dlouho jsme se neviděli, takže je to super a rád ji podpořím, protože jsme si nic špatného neudělali, takže proč ne,“ řekl nám na Malostranské besedě Michal, který dorazil na křest i se svou novou přítelkyní. Plamen lásky s Alžbětou tak už znovu neoživí, i ta je dnes kompletně jinde, má dvě děti a po smrti přítele si našla i novou lásku.

    „Mám suprovou kapelu, je to bývalá skupina 7krát3,“ popsal svůj život po SuperStar s tím, že aktuálně točí novou desku. Hudebně je velmi aktivní, nadále zůstává také věrný reggae stylu. Rastafariánství jej přesto neláká a Michal tráví k překvapení mnoha podstatnou část svého života také v katolickém kostele. Sám o sobě mluví jako o pastorovi.

    Michal Šeps se pochlubil přítelkyní

    „Pastor znamená, že občas říkám lidem slova o víře, farář být nemůžu a ani nechci, neměl jsem to volání. Věřím v Boha a s lidmi, které to téma zajímá, se o to rád podělím,“ dodal Michal Šeps.

    Ten o Bohu i zpívá, kromě křesťanského reggae ale pěje třeba o politice, právě to je podle něj jedním z důvodů, proč se jeho hudba příliš nehraje v rádiích.

    Fotogalerie