Robocop vykoná spravedlnost na HBO Max! Služba zařadí do nabídky všechny 4 filmy

Zdroj: Orion Pictures

Streamovací služba HBO Max si na pátek 1. března připravila skutečnou lahůdku. Do nabídky totiž bude zařazena původní trilogie Robocopa (a remake z roku 2014), kde se zejména první díl režiséra Paula Verhoevena zapsal do historie velkým tučným krvavým písmem. Návrat Petera Wellera do služby můžeme očekávat za přítomnosti českého dabingu.

Druhá šance pro Murpyho

Poctivý policajt se ve futuristickém Detroitu dlouho neudrží. Policejní korupce a ozbrojené gangy pravidelně stojí strážce zákona život, nebo aspoň většinu použitelné tkáně. To druhé se stalo Murphymu, kterému při potyčce s gangstery zůstalo jen pár orgánů, mozek, obličej a jedna ruka.

Čtěte také: Epický western Kevina Costnera vypadá neuvěřitelně! Trailer ukazuje krásy a hrůzy divokého západu

To není zrovna slibná prognóza. Naštěstí je zařazen do zkušebního vládního programu, jehož cílem je propojit nejmodernější kybernetiku s policejní složkou. Z Murphyho se tak stává RoboCop, nezničitelný muž-stroj, který se stává jedinou zárukou pořádku v chaotickém městě.

Klasika nad klasiku

Původního Robocopa dělaly tím čím byl hlavně brutální scény a špičkové praktické efekty. Robocop a jeho pokračování patří k nejlepším bijákům, co se kdy objevily na plátně. Proto není divu, že se kultovní akční krvák, plný gore a násilí nedávno dočkal videoherního sequelu a v roce 2014 vznikl remake pod vedením Josého Padilhy. Jeden z nejkrvavějších akčních filmů všech dob, stvořený režisérem Paulem Verhoevenem, měl  heslo: „Blood. I want more f*cking blood…

Trilogie Robocopa a remake z roku 2014 od 1. března na HBO Max.

Zdroj: Orion Pictures