InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaroslava Martanová (STAN) vers. Pavel Klíma (TOP 09-KDU-ČSL) v posledním duelu Jihočeského účtování

   Autor: JcTED.cz - TV

    Autor: JcTED.cz - TV

V posledním bilancování krajského volebního období se ve studiu potkali Jaroslava Martanová, krajská zastupitelka z klubu STAN, starostka Vimperka, a náměstek hejtmana Pavel Klíma z klubu Společně pro jižní Čechy, který spojuje TOP 09 a KDU-ČSL. Kdysi političtí partneři, dnes opozice v duelu s koalicí. Ve středu 28. února debata pokračuje.



Proč ve Vimperku nemají nemocnici jako součást Jihočeských nemocnic, ale pronikla tam Penta? Vyhovuje lidem v tomto kraji společná zubní pohotovost pro okresy Strakonice a Prachatice? O školství i vyvlastňování pozemků, o tom všem je poslední duel.

Právě dnes.

 

Diskuse k článku - 9 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Ne for pr 

    Reagovat

     

    Náhodou Jihočeský kraj za dobu vedení současného hejtmana dokázal to mnoho

    Vloženo 29.2.2024 21:36:46

  • Pavlínka 

    Reagovat

     

    Přispěvěk byl skryt administrátorem, protože porušoval Pravidla pro vkládání příspěvků!

    Vloženo 29.2.2024 16:31:17

  • Zrušme kraje, ušetříme miliony 

    Reagovat

     


    Je pravdou, že u nás pracuje v celém systému státní správy obrovské množství lidí a to je velký problém. Zrušit polovinu ministerstev a úředníků. Budou končit dotace EU, nebude co rozkrádat. Svobodu jednotlivce na první místo, bez buzerace a byrokracie úřadů se obejdeme. Stát důchodcům za celoživotní práci bereme peníze, ale státní aparát bobtná. Dost bylo lhářů a podvodníků. Politik a lhář, který neplní předvolební sliby, nemá v politice co dělat.
    Bohužel o tom rozhodují právě politici a ti si větev pod sebou neuříznou. Dále zrušit senát, zmenšit počet poslanců na 81.

    Vloženo 29.2.2024 09:28:58

    • Táborák 

      Reagovat

       

      ...a kam by ta armáda úředníků šla? Pamatuji, když jsme se odtrhnuli slováci a rušila se v Praze federální ministerstva. Všichni úřadové se z nich přesunuli do jiných úřadů. To samé, když se s pompou rušili ktaje, také se v Budějicích úředníci z araje jen přestěhovali. Když se rušili okresy, tak bylo to samé, všechny budovy okresu se i s úředníky jen přejmenovali. A když se znovu zakládali kraje? Nabrali se noví úředníci. Vítekte v České republice.

      Vloženo 29.2.2024 12:16:11

      • no kam by šli.... 

        Reagovat

         

        buď si sami najdou práci nebo začnou podnikat ... a nebo půjdou na pracák, tak jako já kdysi, když moje firma po 20-to letech zrušila provozovnu

        Vloženo 29.2.2024 14:44:01

        • Pavlína 

          Reagovat

           

          Volby v Jihočeském kraji A co se týče hejtmanství bude to vše při starém zvítězí pan Kuba

          Vloženo 29.2.2024 18:32:27

          • Pavlína nw z PR teamu hejtmana Kuby 

            Reagovat

             

            ...Kuba a jeho kmotr Dlouhý...
            ...a finanční toky opět potečou do správných kapes

            Vloženo 29.2.2024 19:03:23

  • Pavlína, ne z PR teamu hejtmana Kuby 

    Reagovat

     

    Dnes jsme měli tu čest slyšet úžasná vyprávění od zástupců malých politických stran před krajskými volbami. Učitel Klíma z TOP 07, který je známý tím, že v životě dosáhl takového úspěchu jako nalezení cesty k fotokopírce ve školním kabinetu, se chlubil svými úspěchy, které jsou tak vzrušující, že o nich nikdo nikdy neslyšel. Ale nebyl sám! Starostka Martanová ze STAN se také přidala do této skvělé exhibice eg představila své úspěchy, které jsou tak revoluční, že se jich nedočkáme ani ve snu. Ale to není vše! Jak už jsme zvyklí, na scéně se objevil i hejtman Kuba, ten samý symbol kmotrovství, který je pečlivě vedený kmotrem Dlouhým. Jeho řeči byly tak motivující, že jsme skoro zapomněli na nedostatek lékařů, hlavně zubařů, desetiletě nedokončenou dálnici D3 a další drobnosti, které nás denně potkávají. Vlastně, změnilo se vůbec něco od minulých voleb? A nezapomeňme, že zástupce Konečný, nyní Nezávislý, byl předtím ve straně ANO. Jistě, změny jsou nevyhnutelné!

    Vloženo 29.2.2024 06:34:02

  • Pavlína 

    Reagovat

     

    Nechť je Jihočeský kraj nadále veden současným vedením s předsednictvím pana hejtmana Kuby nadále tak bude pokračovat prosperita nestrannost a bude vítězit Láska a pravda nad lží a nenávistí

    Vloženo 28.2.2024 15:45:09

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace