Martina Blažena Boháčová: Co čeká jednotlivá znamení v březnu 2024

20568
Astroložka a spisovatelka Martina Blažena Boháčová. Foto: z archivu autorky

Beran

Dne 20.3.24 začíná jaro. Chytří Berani už vědí, že bohatství nemohou hledat jen v penězích, ale že bohatý člověk je ten, který je zdravý, má svůj domov, dobrou práci, rodinu, může si kupovat kvalitní jídlo, pěkně se oblékat, mít pohodlné autíčko a spoustu dalších věcí. Ale každý to má jinak. Saturn v Rybách přináší Beranům silná témata a Berani se stávají moudřejšími.

Silné emoční zážitky ještě více prohloubí jejich porozumění světu kolem sebe, ale také světu v sobě. Z Beranů se stanou psychologové. Okolí bude koukat. Jenže se v okolí může objevit někdo, kdo to nemyslí dobře. Je čas prověřovat všechny informace. Nenechat se vykolejit a věřit, že vše dopadne dobře. Zprávy se budou střídat. A Berani se mohou dozvědět, že někdo kolem nich řeší problém. Je čas pomoci ostatním. I pomoc má být promyšlená. A možná, že to budou Berani, kdo bude potřebovat pomoct.

Dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní ve znamení Ryb. Silné duchovní napojení, silná intuice. Chuť zaletět si do světa, kde se nic neřeší. Neuvěřitelné emoční prožitky rozjedou Saturn, Slunce, Luna a Merkur v Rybách. A Berani přemýšlejí, čeká je totiž velké rozhodnutí. Bude to jen první krok ke změně v životě Beranů, ale bude podstatný. Proto je potřeba zamyslet se nad podmínkami, za kterých budou Berani ochotni působit. Revizí opět procházejí všechny vztahy. A to osobní, partnerské, ale také pracovní.

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve znamení Vah. Berani mohou něco domlouvat nebo podepisovat. Opatrně, říká se: dvakrát měř a jednou řež. Slunce se posunulo do znamení Berana, ve kterém je i Merkur. Berani, začíná období, kdy je čas se více prosadit. A tak si zopakujte, že platí: líná pusa, holé neštěstí.

Býk

Dne 20.3.24 začíná jaro. První půlrok v roce 2024 je pro Býky zásadní. Tvoří se pro ně nové příležitosti, tvoří se nový svět. Dělají si pořádek ve svých vztazích a chystají se expandovat. Kdo se chce rozšířit nebo posunout, potřebuje k tomu mít vyřešené záležitosti, které by ho mohly brzdit. Býci si zvykli na vliv Saturnu, který je v Rybách, a působí na ně v oblasti společenských kontaktů. Býci upevňují, ale také ruší přátelství. Pracují na sobě, aby se obklopili kvalitními a úspěšnými lidmi. Hledají lidi, kteří mají známosti. Býci vědí, že podle toho, jací lidé je obklopují, se dějí situace v jejich životě.

Březen je zajímavý tím, že dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní ve znamení Ryb. Saturn, Luna a Slunce dělají konjunkci v Rybách. Býci, jděte všude tam, kam budete pozváni. Prezentujte svou osobu ve společnosti, nyní jsou na vás obráceny oči někoho úspěšného, silného. Někoho, kdo vám může být prospěšný. Na setkání s opravdovou osobností nezapomenete. A víte, že se děje něco s vaším egem? Vypadáte velmi dobře, úspěch z vás přímo vyzařuje. Není na co čekat. Využijte toho!

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve znamení Vah. Ten má na starosti společenské kontakty. Něco se děje s lidmi, se kterými spolupracujete? Nezapojujte se do konfliktních situací. Starejte se o sebe a snažte se kolem sebe vybudovat spolehlivý kolektiv.

Blíženci

Vlastně to všechno začalo už v roce 2022. Blíženci začali růst a život jim nabídl vyšší pozice. Saturn, který je v Rybách a zdrží se tam naplno až do roku 2025, posouvá úroveň Blíženců a navyšuje jejich energie úspěchu. Někdo to přijal, jiný ne, ale víme, že život patří připraveným. Kdo je připraven, není překvapen. V březnu by měli být Blíženci připraveni, protože dostanou novou příležitost prosadit se. Může přijít okamžitě, ale může se také objevit pouze náznak nebo geniální nápad. Nic by Blíženci neměli podceňovat.

Saturn je v Rybách a 10. 3. 2024 proběhne v Rybách také novoluní, které zvýrazní osobnost Blíženců. Blíženci, jste osobnost, chovejte se tak a udělejte ze sebe ještě větší autoritu. Nezapomínejte pro samou práci na to, že je potřeba se věnovat rodině. Partnerovi a dětem. Vy rostete a s vámi by měl růst i váš partner. Abyste si rozuměli, abyste si stačili. Proto je potřeba udělat akci, kterou upevníte váš partnerský vztah a také vztahy s dětmi. Co takhle společně strávený čas?

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve znamení Vah. Merkur se posunul do Berana. Komunikujte klidně, s přehledem, nenechte se vyprovokovat. Je kolem vás někdo, kdo vám závidí? Ignorujte ho. Dne 20.3.24 začíná jaro. Hurá!

Rak

Je to už rok, co se Saturn přesunul do Ryb a odsud působí na Raky. Saturn je učitel, který je přísný, ale má snahu zavádět do života systém a řád. Raci si mají dělat pořádky nejen ve svém fyzickém světě, ale také v tom mentálním. Vnitřní změna probíhá postupně, ale je zásadní. Raci mění názory na život, na lidi a také na různé filosofie. Tomuto období se říká vnitřní zmoudření nebo větší pochopení geniality vlastní duše. Aby měl člověk přístup ke kvalitním informacím, je potřeba se obklopovat vzdělanými lidmi. Téma zní vzdělávat se, nebo vzdělávat ostatní.

Dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní v Rybách. Je čas naplánovat si zajímavou cestu. Raci se mohou setkat s někým, kdo je navázán na zahraničí. Anebo mohou řešit firmu, která má něco společného s cizinou. Luna je v konjunkci se Sluncem, Saturnem a Neptunem. Rakům to myslí, mají obrovské napojení na svět fyzický, ale také duchovní. Rozhodnou se. Čeká je emoční překvapení.

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve znamení Vah, který má na starosti kvalitu vztahů. Luna dělá opozici na Slunce. Problém se může týkat práce. Pro Raky je důležité, jak bydlí a jaké mají rodinné vztahy. Na tyto oblasti zaměří svou pozornost. Člověk má mít čas na práci, ale také na rodinu. Být v práci, ale také být doma. A jak to skloubit? Práce je důležitá, bydlení je důležité a rodina je nejvíc. Raci, chce to systém! Raci! Dne 20.3.24 začíná jaro. Radujte se!

Lev

Lvi, dne 20.3.24 začíná jaro. Konečně. Opravdu svět patří nám? A opravdu máme svobodu? O tom by mohl vyprávět ten, komu chybí peníze na základní potřeby. Pro vás to, milí Lvi, neplatí. Narodili jste jako schopní a krásní jedinci. Ale i vy jste nyní v období, které je hodně o materiálnu. Peníze a hmotný majetek. Toto téma rozvíjí Saturn, který se od roku 2023 nachází ve znamení Ryb. Bude tam bez přestávek do roku 2025. Za tu dobu na vás působí jeho vliv tak, že se po vás chce, abyste se ekonomicky posunuli, abyste si pořídili nějaký majetek. Můžete začít podnikat, anebo se v podnikání rozvinout. Abyste se stali silnými a nezávislými, máte dobře vydělávat a investovat. Hmotné zabezpečení pomáhá v tom, aby si člověk mohl více dopřát.

Dne 10. 3. 2024 proběhne v Rybách také novoluní, které toto téma vypíchne jako velmi důležité. Takže můžete řešit majetek, který s někým sdílíte, nebo budete řešit něco v bankách či na úřadech. Budete si dělat pořádky také v papírech a v pojistkách. Slunce je v konjunkci s Lunou, Saturnem, Neptunem a Merkurem. Váš mozek pojede naplno a budete se ptát. Jak to udělat, abych měl víc? Jenže víc čeho? Komunikujte, říkejte, pište, žádejte, vyprávějte svůj příběh na důležitých místech a hovořte také sami se sebou. Dělejte si reklamu. Kupte si nový telefon nebo počítač a podívejte se, jestli je v pořádku vaše autíčko. Učte se a získávejte nové informace.

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve znamení Vah, který má na starosti vztahy. Pracovní, ale také osobní. Vy máte obrovské kouzlo, vyzařuje z vás Slunce, což znamená úspěch. A Slunce v konjunkci s Neptunem vás nabádá: sněte, ale bděte! Začalo jaro. Hurá! Lvi, nedělejte si nic z toho, když vám přijde zpráva, která vás nepotěší. Všechno je jinak.

Panna

Začíná velmi důležitý měsíc. Připomeneme si Saturn, který se od března 2023 nachází ve znamení Ryb. Bez přestávek tam bude až do května 2025. Po celou tu dobu působí Saturn na Panny a jejich sebevědomí. Panny se učí fungovat ve společnosti jako lidé, kteří požadují, aby je okolí ocenilo, aby si jich vážilo. Saturn jim pomáhá definovat oblasti, ve kterých se necítí dobře. Všechno nejde změnit najednou, ale krůček po krůčku si Panny budují takovou pozici, která jim vyhovuje. Vždy je důležité, v jakých podmínkách se člověk nachází. Podle toho se také stane úspěšným, anebo ne.

Další téma, které se Panny učí, je práce s fakty a s tím, co je psáno. Panny se utvrdí v tom, že je potřeba veškeré papíry pořádně číst. Než člověk něco podepíše, měl by se poradit. Panny také poznávají, jak důležité je obklopit se lidmi, na které je spolehnutí. Tito jedinci se soustředí na vztahy partnerské, ale také na vztahy pracovní. Ujasňují si, koho chtějí mít jako společníka na své cestě životem.

Dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní ve znamení Ryb. Merkur dělá konjunkci s Neptunem. Panny, pozor na zkreslování situací. Je to velmi magické období a Panny by měly věřit své intuici.

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve znamení Vah. A zase ty vztahy! Panny, řešíte vůbec něco jiného? Měly byste! Dostaly jste se do období, ve kterém se budete zamýšlet nad svou prací. Kdo již nemusí pracovat, bude řešit brigádu. Panny, dělejte to, co vás baví. Když je vaše práce zároveň koníček, je to štěstí. Merkur se nachází ve znamení Berana. Panny, jednejte! Mluvte o své soběstačnosti, samostatnosti a naplánujte si nějaké akce. Je čas komunikovat o majetku a o penězích. Panny, jak jste na tom s ekonomikou?

Dne 20. 3. 2024 začíná jaro. Konečně. Příroda se začne probouzet, a to je váš čas. Panny se těší do přírody. Spousta z nich má zahradu.

Váhy

Velmi důležitý měsíc začíná. Připomeneme si Saturn, který se od března 2023 nachází ve znamení Ryb. Bez přestávek tam bude do května 2025. Po celou tu dobu působí na Váhy tak, že je učí, aby se více věnovaly samy sobě. Váhy se mají zaměřit na své fyzické zdraví a také na svou kondici. Chce se po nich, aby se zbavily závislostí, které jim škodí. Například kouření nebo pití alkoholu. Je vhodné, aby Váhy jezdily do lázní, nebo aby jinak využívaly léčivé účinky vody. Hýčkat své tělo, upravit jídelníček. Je krásné, když člověk shodí nějaké to kilečko a cítí se krásný a přitažlivý. Váhy by si měly hlídat ledviny, močový měchýř a trávení. Hlavně teplo, to jim prospívá. U Vah je důležité posílit psychiku, protože ta je u některých jedinců velmi křehká.

Dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní ve znamení Ryb. Merkur udělá konjunkci s Neptunem, Sluncem, Lunou a se Saturnem. U Vah se něco změní v pracovní oblasti. Mohou to být změny, které se týkají spolupracovníků. Váhy rády spolupracují s ostatními, ale někdy je unavují žabomyší války, které mezi sebou lidé vedou. Váhy, zatím jen pozorujte, a čím blíže budete k úplňku, tím více budete cítit, jak se máte zachovat, a to v každé situaci.

Úplněk ve znamení Vah proběhne dne 25. 3. 2024. Je to nejsilnější úplněk, protože je v domovském znamení. Jupiter v Býku udělá konjunkci s Uranem a Váhy čeká překvapení. Váhy, jak to máte s ekonomikou? S majetkem? Překvapilo vás téma peněz? Může se vám stát, že uvidíte někoho, kdo ve vás zažehne vášeň. Dne 20. 3. 2024 začíná jaro. Příroda se začne probouzet. Váhy, už plánujete nový šatník?

Štír

V březnu čeká Štíry zajímavé novoluní. Bude velmi intuitivní. Proběhne dne 10. 3. 2024 a bude ve znamení Ryb. Připomeneme si Saturn, který se od března 2023 nachází ve znamení Ryb. Bez přestávek tam bude do května 2025. Po celou tu dobu působí Saturn na Štíry v oblasti jejich vztahů. Partnerské vztahy procházejí velkou proměnou. Ty pevné se ještě více upevní. Ty, ve kterých jsou problémy, se mohou rozpadnout, anebo dojde k ochlazení. Často se vztahy zharmonizují tak, že si dva dokážou vyjednat podmínky, které vyhovují oběma stranám.

Štíři by si také měli být vědomi toho, že otěže v rukou drží ten, kdo má pod kontrolou finance. Ekonomická nezávislost ve vztazích je velmi důležitá. Saturn také působí na vztahy s dětmi. Štíři se narodili s karmou dětí. Myslí se tím, že si musejí hlídat, aby byli dobrými rodiči. Aby mohli být se svými dětmi. A kdo děti nemá, tak může řešit například děti svého partnera.

Hodně Štírů pracuje v oblastech, kde pomáhají slabším, což je naplňuje. Pluto dělá sextil na Merkur. Štíři potřebují klid a pohodu, aby jim to myslelo. Chaos jim nevyhovuje. A zbrklá rozhodnutí jsou špatná rozhodnutí. Březen je měsíc, ve kterém budou Štíři přemýšlet a hodnotit. Každý má někdy pocit, že se něco nedaří podle jeho představ. Štíři jsou citliví a poznají faleš. Možná se s ní setkají – že by jim někdo lhal? Někteří se dozví zprávu, která je nepotěší. Nebo že by se vyskytlo tajemství či překvapení?

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve znamení Vah. Ten má na starosti vztahy osobní a také vztahy na pracovišti. Dne 20. 3. 2024 začíná jaro. Štíři milují energie jara. Milují totiž genialitu přírody, která během krátké doby dokáže vytvořit obrovské bohatství. Štíři mají bohatství rádi. Když se dobře vyvíjejí, mají se ve druhé polovině života ekonomicky perfektně. Štíři, ale co vaše city?

Střelec

Dne 20. 3. 2024 začíná jaro. To je super zpráva pro ty Střelce, kteří budují nový dům nebo upravují zahradu. Střelci, už máte připraveno, kde budete grilovat a kam budete zvát návštěvy? Bydliště Střelců je místem, kde se pohybuje hodně lidí. Připomeneme si, že v březnu 2023 vstoupil Saturn do znamení Ryb. Bude tam bez přestávky do roku 2025.

Jeho tranzity budou po celou dobu působit na témata jako je bydlení, rodina, vlastní tělo a také vztahy se ženami. Saturn bude v těchto oblastech zavádět systém a řád. Střelci během tohoto období posílí svůj způsob bydlení. Někteří se přestěhují. Jiní si vyřídí majetkové poměry. Někteří se rozhodnou, kde a s kým vlastně chtějí bydlet. A všichni Střelci se vrhnou do budování pevného a stabilního domova.

Saturn bude také přinášet témata, ve kterých si Střelci uvědomí, že rodina je nejvíc. Rodinné vztahy projdou transformací. Někteří Střelci mají komplikovanější vztahy se ženami v okolí a toto téma se rovněž bude řešit. Vliv Saturnu bude v březnu velmi silný. V březnu totiž proběhne zajímavé novoluní. Bude velmi intuitivní. Dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní ve znamení Ryb. Jupiter dělá konjunkci s Uranem v Býku. Střelce čeká překvapení. Někteří se rychle rozhodnou, jiní udělají nečekaný krok. Střelci jsou chytří, vytočit se většinou nedají, ale Uran je Uran.

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve Vahách. Ten má na starosti vztahy, a to jak pracovní, tak osobní. Střelci zvládají téma postavení ve společnosti, protože jsou zábavní a oblíbení. Jejich slabinou je, že občas rychleji mluví, než myslí, a potom musí slova napravovat. Střelci by měli jít na všechny akce, na které budou pozváni. Mohou někoho zajímavého potkat.

Někteří Střelci zažijí překvapení. Bude se týkat kamaráda nebo skupiny lidí, ve které se pohybují. Střelci by si měli uvědomit, že je důležité vybírat si okolí. Podle toho, jací lidé člověka obklopují, se dějí situace v životě. Lidé z okolí jsou nosiči situací. Pokud se někdo Střelcům nelíbí, měli by se mu vyhýbat. Kamarádů je hodně. Ale opravdových přátel je jako šafránu.

Kozoroh

Dne 20. 3. 2024 začíná jaro. To je super zpráva. Kozorohové se narodili v zimě, ale jaro mají rádi, protože jim často přináší novou příležitost. Stejné to bude i tento rok. V březnu čeká Kozorohy velmi intuitivní novoluní. Napojí se na svou vnitřní moudrost. A mohou prožít nějaký romantický zážitek. Je čas na kulturu, na meditace. Na vzdělávání. Na reklamu.

Dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní ve znamení Ryb. Saturn je v rozšířené konjunkci s Lunou, Sluncem, Merkurem a Neptunem. Připomeneme si, že dne 7. 3. 2023 se Saturn, vládnoucí planeta Kozorohů, přesunul do znamení Ryb. Tam se bude nacházet bez přestávek do roku 2025. Toto postavení je pro Kozorohy zásadní. Po celou dobu se učí lépe zacházet se slovem. Se slovem psaným, se slovem řečeným. Slovo může pomoci, slovo může ublížit, slovo může překvapit. Kozorohové se setkají se všemi těmito polohami.

Poznají nové lidi. Někteří budou své sliby plnit, jiní budou kecat hlouposti. Někteří budou pomlouvat a jiní budou chválit. Kozorohové si budou tříbit své názory. Tito jedinci vědí, že když se něco slíbí, má se to splnit. Když se o něčem mluví, má se vědět o čem. Naučí se méně kritizovat a více chválit. Po celou dobu, kdy bude Saturn v Rybách, čeká Kozorohy mentálně náročné období, ve kterém si neodpočinou, protože se bude neustále něco dít. Budou muset někam chodit, něco vyřizovat, něco psát.

Také v rodině Kozorohů dojde ke změnám. Že by velké oslavy? Může se objevit nějaká nová osoba. Do plodného života Kozorohů se může narodit nová bytost. Kozorohové by si měli urovnat vztahy s rodinnými příslušníky, ale také s lidmi v okolí. Kozorohové budou cestovat nebo se více hýbat. Někteří mohou řešit nové auto. I přesto, že je toto období často postaví před důležitá rozhodnutí, pro ně platí: dvakrát měř, jednou řež.

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve Vahách. Ten má na starosti vztahy, a to jak pracovní, tak osobní. Venuše dělá konjunkci se Saturnem. Kozorohové, i kdyby se vám nějaká situace nelíbila, děje se ve váš prospěch! Pracovně je toto pro vás důležité období. Povede k vašemu povýšení a k vašemu růstu. Že to tak zatím nevypadá? Kdo si počká, ten se dočká. Rok 2024 je pro Kozorohy pracovně velmi úspěšný.

Vodnář

Dne 20. 3. 2024 začíná jaro. To je super zpráva. Dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní ve znamení Ryb. Saturn je v rozšířené konjunkci s Lunou, Sluncem, Merkurem a Neptunem. Zopakujeme si, co to znamená pro Vodnáře. Saturn se nachází v Rybách a v roce 2024 bude pozitivně působit na ekonomiku. Pozitivně, tím se myslí, že Vodnáři lépe pochopí energii peněz, najdou nebo rozvinou svou práci snů, odstraní závislost na jiných lidech, začnou volněji dýchat a potvrdí si, jak zásadní jsou ostatní životní hodnoty. Peníze jsou sice důležité, ale bez domova, rodiny, bydlení, zdravého těla a dobré práce se nedá spokojeně fungovat.

V minulosti si většina Vodnářů dala do pořádku spoustu věcí a také toho spoustu pochopila. Přichází čas na nové životní uplatnění. Z každého Vodnáře se stává jiný člověk. A proto většina z nich najde nejen jiné životní uplatnění, ale také nový způsob vydělávání peněz. Vytvoří se nový vztah k majetku, k penězům a k hodnotám. Tento proces bude dlouhodobý. Nepůjde jen o tento měsíc. Ve znamení Vodnáře se nachází Venuše a Mars. Venuše z Vodnářů dělá ještě přitažlivější jedince než obvykle a může jim nahrát zajímavou nabídku. Mars je pohání vpřed. Období je a bude velmi akční.

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve Vahách. Ten má na starosti vztahy, a to jak pracovní, tak osobní. Uran udělá konjunkci s Jupiterem v Býku. Vodnáři mohou zažít překvapení, které se bude týkat bydlení nebo rodiny. Někteří jedinci se rozhodnou, že udělají zásadní rozhodnutí a změní svůj život. Někteří budou řešit úřední věci. Někteří zatouží po cestách. Jiní zaměří pozornost na zahraničí nebo na někoho, kdo v zahraničí žije.

Ryby

Dne 20. 3. 2024 začíná jaro. Ryby jsou v období změn již delší dobu. Saturn se nachází ve znamení Ryb a bude tam bez přestávky až do roku 2025. Potom se na čas přesune. Rybičky, tak dlouhá bude proměna vašeho vnějšího světa. Ten vnitřní svět většina Rybiček proměnila v minulých třech letech. Přestože tato proměna může pokračovat dál, půjde s ní ruku v ruce proměna světa vnějšího. Je čas si uvědomit, jaká jste osobnost, kdo jste a kam chcete jít. To znamená, že je čas si také uvědomit, kam se chcete posunout. Vy víte, jak silné jsou myšlenky. Nejdříve vzniknou myšlenky, potom začnete dělat akce, na to naváže vesmír a začne měnit vaši fyzickou realitu i vnější podmínky.

Stále pokračuje období, které do vašeho života zavádí systém. Zpřísňuje a dává do pořádku vaše záležitosti. Rybičky, Saturn v Rybách bude váš život dávat postupně do pořádku. Jestli máte někde a v něčem problémy, Saturn vám pomůže nastolit cestu větší stability. Jestliže žijete v podmínkách, které vám nevyhovují, anebo které pro vás nejsou určeny, Saturn změní vaše směřování.

V roce 2025 Saturn dokončí svou pouť znamením Ryb. Přestože ještě bude některé situace dotvářet, vy už budete úplně jiné a jinde. Po této celkové proměně přijde období zhodnocení, rozvine se vaše stabilita. Proto upozorňuji: nebraňte se změnám. Naštěstí nepřijdou všechny najednou, máte na ně tři roky. Všechny změny budou k lepšímu, i když se vám to tak možná v některých případech nebude jevit.

Dne 10. 3. 2024 proběhne novoluní ve znamení Ryb. Saturn je v rozšířené konjunkci s Lunou, Sluncem, Merkurem a Neptunem. V březnu dostanou Ryby novou příležitost. Může to být nová nabídka. Důležitá zpráva. Geniální nápad. Rybám se podaří vyřešit něco velmi důležitého. Zvláštní, jak někdy i neřešitelné věci překvapí. Rybičky se opět přesvědčí, že všechno jde, když se chce. Není čas ztrácet čas, je doba posunout se dál. Rozhodnout se a jednat.

Dne 25. 3. 2024 proběhne úplněk ve Vahách. Ten má na starosti vztahy, a to jak pracovní, tak osobní. Uran udělá konjunkci s Jupiterem. Ryby mohou dostat důležitou zprávu. Ryby, jak to máte se vztahy v rodině? Neorganizuje se nějaká akce? Překvapení je na cestě. Ve vašem znamení se nachází Venuše a ta dělá konjunkci se Saturnem. Jestli se vám něco líbí, budete si to muset prosadit. Jestli máte starosti s láskou, budete je muset dořešit. Období je pro vás velmi silné. Jednejte. Hlídejte si penízky. Zkontrolujte své výdaje. Je vše kolem vašeho majetku v pořádku? Neplatíte někde zbytečně?

Pro časopis a portál Ve hvězdách napsala astroložka a spisovatelka Martina Blažena Boháčová

Časopis Ve hvězdách si lze předplatit prostřednictvím non stop linky předplatného + 420 777 157 435, e-mail: info@astrolife.cz (roční předplatné 300 Kč, na 2 roky 600 Kč), pro Slovensko na telefonních číslech +420 249 893 566, 3563, +420 800 188 826, e-mail: objednavky@ipredplatne.sk