Orientační nabídka


Znak města Nový Bydžov (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bydžov - Oficiální web Město českých královen a studentských merend


Cesta: Titulní stránka > Město

 

Matka v trapu

Nová česká skorokomedie o rodině, lásce a přátelství je možná taky o vás!
Hrají: Petra Hřebíčková, Lenka Vlasáková, Jana Švandová, Jaroslav Plesl, Bohumil Klepl, Martin Pechlát, Marek Němec, Leoš Noha aj.
matka
 

 
Kdy:
4.3.2024 19:00
Kde:
Pořadatel akce:
Předprodej:
 

Matka v trapu

4. března - pondělí 19:00


Nová česká skorokomedie o rodině, lásce a přátelství je možná taky o vás!


Sylvie (Petra Hřebíčková) má lásku, rodinu, manželství, dobrou práci. Je pracovitá a zodpovědná. Sylvie všechno zvládne. Proto na ni ostatní spoléhají. Jenže… Najednou má pocit, že se jí život hroutí pod rukama a už to prostě nedává. Má chuť od všeho utéct, získat oddechový čas, aby promyslela, jak dát věci zase do pořádku. Hlavně ovšem musí dát do pořádku sama sebe. Ale kam se dá ukrýt? Kde najít kamarádku, která by jí uvařila meduňkový čaj, poslouchala a na nic se neptala? Je to šťastná náhoda nebo osud, že Sylvie v téhle chvíli potkává Annu? Anna (Lenka Vlasáková) je na první pohled tvrdá ženská, kterou nic neporazí. Ale taky potřebuje kamarádku. Jenom to ještě neví. A pak je tu Sylviina máma Regina (Jana Švandová), která má vždy připravenou nějakou kritickou poznámku, zvláště co se týká Sylviina manžela Tomáše (Jaroslav Plesl). Podle ní není ani vhodný manžel pro Sylvii, ani vhodný otec pro Sylviiny děti. A jako zeť je… naprosto nesnesitelný. Něco vám to připomíná? Skorokomedie Matka v trapu o rodině, lásce a přátelství je možná taky o vás!


Hrají Petra Hřebíčková, Lenka Vlasáková, Jana Švandová, Jaroslav Plesl, Bohumil Klepl, Martin Pechlát, Marek Němec, Elizaveta Maximová, Matyáš Svoboda, Leoš Noha, Anastasia Chocholatá aj.

Režie Hana Hendrychová.


České znění / 95 min / 140 Kč / do 12 let nevhodné

 

matka

matka

matka

matka

mat

mat

mat


 

 
Další zdroje:

Typ akce:
  • Filmové představení
Zodpovídá: Bc. Petr Kruliš
Vytvořeno / změněno: 29.2.2024 / 29.2.2024
 
 

Výpis akcí dle názvu


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém