Jan Bendig odložil svůj velký koncert. Je psychicky zničený, řekl jeho přítel a manažer

Zpěvák Jan Bendig se rozhodl odložit svůj plánovaný březnový koncert. Velkolepá show by se měla uskutečnit v náhradním termínu v listopadu. Důvody jeho rozhodnutí vysvětlil a objasnil jeho partner a manažer Lukáš Rejmon. Podle něj je špatný z kauzy s moukou a následné kritiky, která se na něj snesla.

Kolem moučné kauzy Jana Bendiga se toho v poslední době napsalo hodně. Zatímco policie případ uzavřela, jelikož podle ní šlo o předem domluvenou věc, zpěvák trvá na tom, že se na ničem z toho nepodílel a o ničem netušil. Nedávno vydal své vyjádření, ve kterém své fanoušky informoval o tom, že se bude snažit očistit své jméno a dokázat svou nevinu. „Stále si stojím za tím, že jsem útok nepřipravoval, nedomluvil a nevěděl o něm,“ uvedl ve svém příspěvku na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Jan Bendig konečně promluvil o kauze mouka. Zpěvák trvá na tom, že nic neplánoval

Teď jeho příznivce zaskočila zpráva o odloženém koncertu. Zpěvákův přítel a manažer Lukáš Rejmon promluvil o tom, proč se pro něco takového Jan Bendig rozhodl. „Ty důvody jsou jednoduché, Honza je otrávený a psychicky zničený z toho, co se kolem této kauzy zbytečně děje, a vzalo mu to energii do příprav toho koncertu. Máme 14 dní před koncertem a máme začít zkoušet, trénovat, ale hlavu má teď úplně někde jinde,“ sdělil Lukáš Rejmon, přítel a  manažer Jana Bendiga, pro Showtime.

Špatné psychické rozpoložení

Zpěvák má vzhledem k aktuální kauze myšlenky jinde a proto by si podle Rejmona svoji show nedokázal užít naplno a dát do toho vše. „A tenhle koncert je takový dárek za tu práci, kterou dělá, není to jen obyčejný klasický koncert, prostě si to chce užít, nechce to jenom odzpívat, odskákat a jet domů, ale chce si to na tisíc procent užít,“ pokračoval s vysvětlením Rejmon.

Čtěte také: Jan Bendig si podle policie útok moukou domluvil se známým. Hrozí mu vysoká pokuta

Bendig je podle všeho z aktuální situace velmi špatný. „Bohužel teď není v takovém psychickém rozpoložení, aby si to užil a aby se soustředil na náročná choreografická čísla, ta show má trvat přes dvě a půl hodiny, takže teď je to pro něj náročné," uzavřel Rejmon.

Jan Bendig se vyjádřil ke kauze s moukou:

Sdílejte článek
Štítky zpěvák celebrity Jan Bendig Lukáš Rejmon

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.