Vtipné tričko jako dárek? Praktická příručka, jak ho správně vybrat!

Svátky, narozeniny, výročí, Vánoce... příležitostí, ke kterým potřebujete vybrat správný dárek je opravdu hodně. A když je navíc vynásobíte počtem lidí, které pravidelně obdarováváte, dostanete se pravděpodobně na dost vysoké číslo! Podívejte se, jak si výběr dárků zpříjemnit a ještě se při tom pobavit!

img

Pro koho dárek vybíráte?

Prvním kritériem správně vybraného dárku je samozřejmě obdarovaný. To platí hlavně u dárků, které jsou do velké míry personalizované, což právě vtipná trička bývají! Hledáte ten správný dar pro kohokoli z rodiny, kamarádku nebo třeba přítele? Promítněte na tričko váš vzájemný vztah!

Stejně jako vztah vezměte v potaz, co má dotyčný rád. Ať už se jedná o milovníky aut, včelaře nebo třeba chovatele slepic. Koníčky jde totiž velmi snadným a vtipným způsobem kombinovat s konkrétní rolí a humorem. A pokud náhodou žádné speciální koníčky nemá? To vůbec nevadí! Určitě vás zaujmou a rozesmějí i potisky v obecnějším duchu. Například "PRVNÍCH 50 LET DĚTSTVÍ JE NEJTĚŽŠÍCH" nebo "50 NA POČÍTADLE NENÍ ZAS TAK MOC". Další originální potisky (nejen) triček, třeba právě k padesátým narozeninám, najdete na https://trickovy.cz/202-darek-k-50-narozeninam.

Poslední otázka, kterou si položte je následující: má obdarovaný smysl pro humor? Ta je nesmírně důležitá, protože vaším dárkem rozhodně nechcete urazit. Pokud si tím nejste jistí, raději sáhněte po klasičtějších variantách potisků a nápisů. Pokud zůstaneme u padesátých narozenin, bude skvělou volbou klasika v podobě nápisu "50 LIMITOVANÁ EDICE".

Ta správná příležitost

Příležitostí k obdarování je nespočet! Narozeniny, svátky a Vánoce patří mezi ty klasické a setkáte se s nimi každý rok. O něco méně časté, zato velmi významné pak jsou události jako svatba nebo třeba odchod do důchodu. I ty jsou perfektní šancí, kdy darovat něco vtipného, co udělá radost, ale zároveň rozesměje a stane se skvělou památkou na významný den. Promítněte proto příležitost ve výstižném potisku!

Abyste se při rozbalení dárku vyhnuli nepříjemnému trapasu, předem si zjistěte, jakou velikost dotyčný nebo dotyčná obléká. Při nakupování v eshopech je sice výměna zboží možná, ale vy rozhodně chcete, aby radost z vtipného trička nepokazilo to, že bude příliš malé, nebo naopak velké. Že si na to netroufáte? To vůbec nevadí! Místo vtipného trička zvolte jinou originální variantu, jak předat humornou myšlenku. Hrnečky, přepravky na lahvové pivo (ty nezapomeňte naplnit vhodným obsahem), polštáčky nebo třeba zástěry. Na výběr máte skutečně široké množství možností!

Na https://trickovy.cz/ velmi snadno najdete přesně to, co potřebujete. Ať už hledáte dárek pro babičku, švagra nebo třeba tchýni. Stejně tak zde můžete šikovně hledat na základě pracovních pozic a pro různé příležitosti. Přesvědčte se sami, že i tak neoblíbená činnost, jako je výběr dárku, vás bude bavit a skutečně se u ní zasmějete! Smích toho, komu dárek předáte pak bude dokonalou třešničkou na dortu!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!