Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Juniorská sportovní dvojice Cohen s Vochozkou se blýskla na MS osmým místem

Nejlepší český výsledek na juniorském MS od zlata Anny Duškové a Martina Bidaře v roce 2016. Sportovní dvojice Debora Anna Cohen a Lukáš Vochozka obsadila na šampionátu v krasobruslení v Tchaj-peji osmé místo. Dvojice spolu jezdí první sezonu.

Debora Anna Cohen a Lukáš Vochozka skončili na MSJ osmí
zdroj: Facebook/Czech Figure Skating

Cohen s Vochozkou byli na Tchaj-wanu po krátkém programu devátí, zajeli osmou volnou jízdu a na osmou pozici se posunuli se součtem 128,53 bodu i celkově. Průběžně šestá francouzská dvojice do volné jízdy nenastoupila. Zvítězili Anastasija Metelkinová a Luka Berulava z Gruzie.

"S volnou jízdou jsme spokojeni. Bylo tam pár chyb, které nás mrzí, ale jinak jsme si to moc užili. Paráda," uvedl na instagramovém profilu Českého krasobruslařského svazu Vochozka, jenž byl loni na juniorském mistrovství světa devátý s Barborou Kucianovou.

Volná jízda českého páru v čase 55:18:

"Ujelo nám pár levelů, což jsme si všimli v protokolu, a může to hrát trošku roli ve známce, ale jinak jízda samotná byla fajn," dodala debutantka na MS Cohen.

V pátek vyvrcholí soutěž juniorek, v níž je Jana Horčičková průběžně dvanáctá.

Výsledky MS juniorů v krasobruslení

Sportovní dvojice: 1. Metelkinová, Berulava (Gruz.) 179,32, 2. Floresová, Wang 166,89, 3. Williamsová, Lewer (všichni USA) 146,00, ...8. Cohen, Vochozka (ČR) 128,53.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články