Tom Hardy v čele motorkářského gangu! Trailer slibuje drsnou podívanou a skvělé obsazení

Zdroj: Universal Pictures

Film o vzestupu motorkářského gangu na americkém středozápadě uvidíme v kinech definitivně letos v létě! Film režiséra Jeffa Nicholse nabízí novou porci záběrů ve druhém oficiálním traileru a láká převážně na hvězdu druhé Duny a Vládců nebes, Austina Butlera.

Film inspirovaný knihou fotografa Dannyho Lyona nás vtáhne do subkultury motorkářů 60. let. Kathy, svéhlavá členka Vandalů, která je provdaná za divokého, bezohledného motorkáře Bennyho, vypráví o vývoji Vandalů v průběhu deseti let, kdy začínali jako místní klub outsiderů, které spojovala dobrá zábava, rachotící motorky a respekt k jejich vůdci Johnnymu.

Čtěte také: Epický western Kevina Costnera vypadá neuvěřitelně! Trailer ukazuje krásy a hrůzy divokého západu

V průběhu let se Kathy snaží co nejlépe vyznat v nezkrotné povaze svého manžela a jeho oddanosti Johnnymu, s nímž má pocit, že musí soupeřit o Bennyho pozornost. Jak se život ve Vandalském klubu stává nebezpečnějším a hrozí, že se z klubu stane ještě zlověstnější gang, Kathy, Benny a Johnny jsou nuceni rozhodnout se o své loajalitě ke klubu i k sobě navzájem.

Režisérem a scénáristou snímku je Jeff Nichols, tvůrce Úkrytu, Bahna z Mississippi nebo dosud svého posledního filmu Lovingovi. V hlavních rolích se objeví Tom Hardy, Jodie Comer, Austin Butler, Michael Shannon, Boyd Holbrook nebo Norman Reedus.

Film bude mít premiéru 20. června v kinech.

Zdroj: Focus Features