Soutěž Cesta za titulem aneb Hokejový kvíz má svého vítěze! Kdo z posluchačů si užije výroční akci ke 30 letům od titulu olomoucké Mory?

1. březen 2024

Před třiceti lety hokejisté Mory vybojovali vítězství v domácí extralize. V pátek 12. dubna se v olomouckém kině Metropol v rámci velké vzpomínkové akce uskuteční setkání hráčů a fanoušků. Český rozhlas Olomouc bude u toho a těšit se může taky pan Pavel z Hanušovic, který se stal vítězem hlavní ceny – vstupenky na akci HCO titul po 30 letech.

Čtěte také

Každý všední únorový den jste mohli v našem vysílání ukázat své znalosti o mistrovské jízdě olomouckých hokejistů z roku 1994, a soutěžit tak nejen o denní ceny, ale také o tu hlavní – tedy vstupenku na významnou výroční akci v olomouckém kině Metropol. 

Losování ze všech, kteří po zaznění soutěžního signálu zavolali jako první a v denních soutěžích uspěli, proběhlo v našem vysílání v pátek 1. března krátce po deváté hodině.

Vedoucí programu Českého rozhlasu Olomouc Jiří Matějů vysoloval z osudí posluchače Pavla z Hanušovic. „Zrovna jsem přišel domů, pustím rádio a slyším svoje jméno. Jsem moc šťastný,“ měl radost posluchač Pavel, který přiznal, že olomouckému hokeji fandí i dnes.

„Zrovna jsem přišel domů, pustím rádio a slyším svoje jméno. Jsem moc šťastný.“
Pavel z Hanušovic, výherce hlavní ceny

Kromě samotné vstupenky se výherce hlavní ceny může těšit také na Over Párty Mistrů do Jazz Tibet Club, která proběhne hned po skončení akce v kině Metropol, a také na knihu „Olomoucký zázrak po třiceti letech“.

Překvapením pro posluchače pak byly dvě skvělé ceny „útěchy“. Dres a šála připomínající historický mistrovský titul a mobilní telefon.

Všem výhercům gratulejeme a budeme se těšit u dalších soutěží v našem vysílání.

Výherci soutěže:

1) Hlavní cena – vstupenka na akci HCO titul po 30 letech v kině Metropol, VIP pozvánka na Over Párty Mistrů do Jazz Tibet Club a kniha „Olomoucký zázrak po třiceti letech“: Pavel Lenhart, Hanušovice
2) Cena útěchy – fanouškovská šála z retro kolekce HC30 a fanouškovský dres, která je replikou ze sezony 1993/94: Ladislav Čopjan, Česká Ves
3) Cena útěchy – mobilní telefon Samsung Galaxy A13 5G: Jaroslav Hanzlík, Olomouc

Spustit audio