Český ples, který se již tradičně konal v pražském Obecním domě, přilákal řadu slavných osobností. Ozdobou večera ale tentokrát nebyli jen hosté, protože moderátorka a někdejší Miss Iveta Lutovská v roli moderátorky vypadala skutečně půvabně.

Pro redakci Kafe.cz prozradila sympatická plavovláska, jak v jejím případě probíhala příprava na tuto významnou událost. “Samozřejmě jsem byla u profíků, protože tohle bych sama nezvládla. A tím, že u mě poslední dobou probíhá maximálně tak řasenka, tak se cítím opravdu úžasně,” prozradila s úsměvem.

“Nějaké ty přípravy tak opravdu proběhly, naštěstí jsem pro to ale nemusela nic dělat, jen si sednout a nechat se udělat hezkou. Makeup a účes trvalo vytvořit asi hodinu a půl,” uvedla Iveta Lutovská.

Návrhářka šaty šila bez zkoušek

Autorkou úžasných šatů, které moderátorka na Český ples vynesla, byla talentovaná módní návrhářka Zuzana Lešák Černá, která obléká řadu známých osobností. Model z její dílny již v minulosti vynesla například Eva Perkausová, Nela Slováková nebo Eva Burešová.

Při přípravě róby přitom měla návrhářka prakticky volnou ruku, Iveta Lutovská se jí totiž rozhodla plně důvěřovat. “Zuzka řekla, že na mě něco ušije a udělá to hezké. A jelikož Zuzku znám a vím, že co řekne, to platí, tak jsem v ní měla absolutní důvěru,” vysvětlila svůj postoj bývalá královna krásy. 

“Je dobré mít návrháře, u kterého víte, že nemusíte chodit na zkoušky a model vám i tak sedne. Moje zkouška byla dnes před plesem,” šokovala svou odvahou Iveta Lutovská. 

Vzápětí však překvapivou informaci uvedla na pravou míru. “Samozřejmě předtím přijela šaty našpendlit a podobně, ale výsledek jsem viděla opravdu až teď,” pohledná blondýnka.

Z moderování bývá Iveta Lutovská nervózní

S redakcí Kafe.cz se také bezprostředně před zahájením večera podělila o své bezprostřední dojmy. “Já se na to těším i netěším zároveň. Protože Honza Čenský je velký profík a já takový profík nejsem. Jsem stresař a potřebuji mít všechno dopředu připravené. Ale je pravda, že život mě učí, že musím všechno dělat kousek po kousku a nesmím hned chtít všechno,” popsala Iveta Lutovská ještě před plesem.

“Teď moc nervózní nejsem, ale to mě znepokojuje, protože většinou nervózní jsem a pak je to v pohodě, tak doufám, že to tak bude i teď,” uzavřela s úsměvem krátce předtím, než si ji kolega Jan Čenský odvedl do zákulisí. 

V osobním životě prožívá těžké chvíle

Nezbývá než doufat, že slavnostní večer přivedl Ivetu Lutovskou na jiné myšlenky v momentálně složitém životním období. Prochází totiž složitým rozvodem s manželem Jaroslavem Vítem, se kterým má dvě děti - Anetu a Matěje. 

Dvojice si nejprve prošla krizí a následně moderátorka podala žádost o rozvod. Důvodem měla být nevěra ze strany muže s dcerou herce Jiřího Kratiny Kristýnou, která v tu dobu s partnerem vychovávala malé dítě. 

V současnosti se dvojice nemůže ani po mnoha hodinách práce advokátů shodnout na podmínkách péče o společné potomky. Ti nyní žijí s maminkou, vztah s jejich otcem ale z náznaků dostává pořádně zabrat. Není v tuto chvíli jisté ani to, zda Jaroslav Vít své děti vídá. “To je právě v našem případě složitější, raději bych to příliš nerozebírala,” vysvětlila pro Kafe.cz Iveta Lutovská.

Související články