InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písek měl ve hře navrch, ale body odvezla Povltavská

PÍSEK – Po zimní přestávce v sobotu 2. března znovu odstartovala Česká fotbalová liga. Hráči Písku v prvním duelu jara na umělce přivítali Povltavskou fotbalovou akademii, se kterou na podzim padli nejtěsnějším rozdílem. Celek trenéra Milana Nouska po polovině sezony držel s dvaceti body osmé místo, Povltavská FA měla na kontě pětadvacet bodů a byla čtvrtá. V prvním poločase měli navrch domácí, ale vstřelit úvodní branku se jim nepodařilo. Naopak po půl hodině Povltavskou poslal do vedení Denis Budínský. Na jeho trefu žlutomodří našli bleskovou odpověď. Po rohovém kopu zamířil přesně hlavou kapitán Ondřej Běloušek. Dalšího gólu už se diváci nedočkali a na přestávku se šlo za stavu 1:1. Po obrátce byl jasně aktivnější Písek a hrálo se téměř jen na polovině hostí. Hned na začátku druhé půle měl velkou šanci Štěpán Koreš, ale odkrytou bránu netrefil. Domácí tlak pokračoval, ale chyběla finální fáze a nepomohl ani velký počet standardek. Dvacet minut před koncem pak přišel ojedinělý brejk soupeře, který využil Martin Novák. Ve zbytku hrací doby si Písek vytvořil ještě několik příležitostí, ale vyrovnat se mu nepodařilo. Žlutomodří prohráli s Povltavskou FA 1:2.


FC Písek – Povltavská fotbalová akademie 1:2 (1:1)
Branky: 32. Běloušek – 30. Budínský, 69. Novák
Rozhodčí: Nejedlo – Melichar, Machýček. ŽK: 2:0 (Koreš, Bartizal). Diváků: 550
Písek: Lerch – Kašpar, Bicenc (60. Kašpírek), Belej (69. Mařík), Arzberger (78. Pech), Dohnal (69. Vokurka), Běloušek, Voráček, Bartizal, Koreš, Baďura (78. Kohout)
Povltavská FA: Benada, Vala, Kozel (78. Schwan), Budínský (78. Smetana), Zákostelský, Drobílek, Lanc, Novák L., Novák M., Hejda (60. Dvořák), Jakobovský (65. Mareš)

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace