Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2024 8:38
Čas čtení 0:37
Adam Tichý

Billie Eilish se kvůli snu o Batmanovi rozešla s přítelem. „Probrala jsem se a přišla k rozumu,“ říká

Billie Eilish se kvůli snu o Batmanovi rozešla s přítelem. „Probrala jsem se a přišla k rozumu,“ říká
Zdroj: Cindy Ord/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue
ZAHRANIČÍ BATMAN BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Známá zpěvačka Billie Eilish v nedávném rozhovoru uvedla, že se v minulosti rozešla se svým partnerem poté, co se jí ve snu zjevil Christian Bale, tedy herec, který v trilogii Temný rytíř ztvárnil Batmana.

Americká zpěvačka sdělila informaci v rozhovoru s komičkou Amelií Dimoldenberg. Eilish v rozhovoru dále uvedla, že Batman je její oblíbený superhrdina a poté, co se jí zjevil ve snu, přišla k rozumu a s přítelem se rozešla.

„O superhrdinech toho moc nevím, před pár lety se mi ale zdál sen o Christianu Baleovi. Bylo to v malé kavárně, venku svítilo slunce. Díky tomuto snu jsem pochopila, že se musím rozejít se svým přítelem,“ řekla. „Probrala jsme se a přišla k rozumu,“ dodala.

Eilish v rozhovoru neřekla, o jakého přítele se jednalo. Podle serveru Hollywood Reporter však naposledy tvořila pár se zpěvákem Jessem Rutherfordem ze skupiny The Neighbourhood, loni se však údajně rozešli.

 

Billie Eilish je teprve 22 let, i přesto je známá po celém světě. Některé její písničky mají na Spotify i přes 2,5 miliardy poslechů. V Praze měla ve své kariéře koncert jednou, a to v roce 2019. Konal se v O2 areně, kterou zpěvačka vyprodala.

Domů
Sdílet
Diskuse