První SuperStar moderoval Ondřej Brzobohatý a Laďka Něrgešová. I pro ty byla show odrazovým můstkem k úspěšné kariéře. Něrgešová moderovala i druhý ročník. Brzobohatého ovšem nahradil moderátor Petr Holík.

Soukromí na prvním místě

Vůbec první vítězkou Česko hledá SuperStar se stala Aneta Langerová. Ve finále porazila Šárku Vaňkovou. Langerová si na své konto připsala v průběhu let řadu ocenění, mezi nimi byl například i Český slavík.

Vítězka první SuperStar je považována za nejúspěšnější a dosud nejaktivnější účastnici všech talentových soutěží v České republice. 

Populární zpěvačka si velmi hlídá soukromí. O svých partnerkách zásadně nemluví. Mezi její lásky měla patřit o patnáct let starší majitelka hudebního vydavatelství Iva Milerová a dokumentaristka Olga Špatová. Blízko měla i k vdané herečce Báře Hrzánové.

Lámala srdce známým mužům

Druhá finalistka se po soutěži objevovala hlavně v muzikálech. Po nějaké době zmizela ze showbyznysu a odstěhovala se na Slovensko. Dlouhou dobu se živila jako vizážistka.

Nyní je ovšem opět zpátky v České republice. Věnuje se koncertování a hraní v divadle. Žije s muzikantem a moderátorem Petrem Vondráčkem.

Do povědomí veřejnosti se dostala i díky vztahům hned s několika známými muži. Chodila například s Danielem Hůlkou a Filipem Renčem.

Úspěšný ročník

Další výraznou tváří první série SuperStar byl Sámer Issa. Sympatického zpěváka milovali hlavně dospívající dívky. Jeho největším hitem byl singl Busted.

Populární zpěvák patří k výrazným tvářím českého showbyznysu stále. Pravidelně navštěvuje společenské akce a dvakrát se už ukázal v kulinářském pořadu TV Prima Prostřeno.

Pátou příčku v SuperStar urvala Martina Balogová. Zpěvačka dokonce nazpívala duet s Karlem Gottem. Krátce po konci soutěže otěhotněla a následně se rozhodla naplno věnovat mateřství. Kariéru tak odsunula na druhou kolej. Nyní se Martina věnuje výuce zpěvu na Mezinárodní konzervatoři v Praze.

Slibnou kariéru nastartoval soutěží i Julian Záhorovský. Během své hudební dráhy si ovšem prošel i obdobím, kdy o něj nebyl až takový zájem. V tuto dobu dělal PR různým firmám včetně České pošty.

Hudbou se ovšem už neživí, ale stále píše písně a nedávno vydal i nový videoklip. Jeho píseň Skrytý city se stala titulní písní nejnavštěvovanějšího českého filmu roku 2018 Po čem muži touží.

Související články