Dnes již bývalá modelka Alena Šeredová se stala v roce 1998 první českou vicemiss. Českou republiku pak následně reprezentovala v soutěži Miss World, kde zaujala krásné čtvrté místo. Šeredová si ale vybudovala své jméno také v Itálii, kde od roku 2002 žije. A jak se v současné době bývalé vicemiss, která brzy oslaví 46. narozeniny, daří? To se dozvíte v dnešním článku.

-reklama-


Alena Šeredová se narodila 21. března 1978. Modelingu se začala věnovat již ve svých čtrnácti letech. Díky své práci získala velmi brzy možnost cestovat do zahraničí. Již jako šestnáctiletá vyrazila za prací do Řecka. O rok později navštívila také italské centrum módy, Miláno. V roce 1998 se účastnila soutěže Miss Česká republika, kdy se stala první českou vicemiss. Následně Českou republiku reprezentovala v Miss World a umístila se na úctyhodném čtvrtém místě. Na Miss World odjela přesto, že Miss ČR tehdy vyhrála Kateřina Stočesová.

Mimo kariéru modelky našla i částečné uplatnění u filmu a ztvárnila několik televizních rolí. V roce 2002 se přestěhovala do Itálie. Zde se pak uchytila v tamních televizních pořadech.

V Itálii ji samozřejmě neminuly ani románky s italskými herci či režiséry. Nicméně na nějakou dobu se stal jejím osudovým partnerem italský brankář Gianluigi Buffon (46) alias Gigi. S tím si v roce 2011 ve vyšehradské Bazilice svatého Petra a Pavla řekli své „ANO“. Společně také přivedli na svět dva syny, Louise Thomase a Davida Lee. Manželství jim ale nevydrželo. Vroce 2018 byl pár oficiálně rozveden.

Alena Šeredová si ale našla svou novou lásku, a to italského miliardáře a dědice automobilky Fiat, Alessandra Nasiho (49). Spolu mají malou dceru Vivienne (3). Minulý rok se na Sicílii uskutečnila jejich svatba.

Trojnásobná maminka se v současné době modelingu již nevěnuje. Dle svých slov už nechce nadále držet diety: „Přiznám se, že ráda papám a dám si ráda třeba skleničku piva. Takže mi i díky tomu modeling někam odplul, už nechci být neustále na dietě,“ uvedla Šeredová.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Verissimo (@verissimotv)

 

Zdroje: idnes.cz, blesk.cz, super.cz, lifee.cz

-reklama-