Celebrity

5. března 2024 12:15

Marie Makovská

Michal Penk randil s Ivetou Bartošovou: Byla kouzelná, vztah zničila moje žárlivost

Michal Penk v 7 pádech Honzy Dědka

Michal Penk (55) spoluzaložil skupinu Lucie, ze které v roce 1986 odešel. V době, kdy zpíval v kapele, chodil se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48). Jak na ni vzpomíná?

Michal Penk byl už odmala úspěšným klavíristou a v dětství získával skvělá umístění v nejvýznamnějších soutěžích. V době, kdy byl ve skupině Lucie, hrál také v kapele Bossanova (v té působil například i Roman Holý, Petr Matásek nebo Václav Kopta).

Ona se červenala, já jsem byl zamilovaný až po uši

V dobách působení v Lucii začal Penk chodit s popovou hvězdou Ivetou Bartošovou. „Chodili jsme spolu sedm měsíců, z toho čtyři u nás bydlela. Když se to dozvěděl její manažer Gottlieb, mohl se zbláznit. Nelíbil jsem se mu,“ prozradil Michal Penk v 7 pádech Honzy Dědka s tím, že za vznik jejich vztahu může právě onen manažer.

Přečtěte si zpověď manažera Ivety Bartošové: Byla labilní a nespolehlivá, brala antidepresiva

Na tu chvíli Michal Penk dodnes nezapomněl. „On nás seznámil a někam odešel. My jsme na sebe koukali, zahořelo to tam, ona se začala červenat a já jsem šel domů a byl jsem zamilovaný až po uši. Ona byla kouzelná, to bylo fakt něco,“ vzpomíná Penk.

Žárlivost mu vzala dvě velké lásky

Jejich vztah ztroskotal na jeho žárlivosti, stejně jako Penkovo budoucí partnerství s maminkou jeho dnes už dvaatřicetiletého syna Christophera Ivanou. „Nebyli jsme manželé, žili jsme spolu, ale na hromadě. Byl jsem žárlivý jako pes. Trpěla tím Iveta a později i Ivana,“ uznal Penk, který se dlouhé roky dostával ze závislosti na drogách. Dnes tvrdí, že je vyléčený.

Mohlo by vás zajímat: Slavný zpěvák už nebere pervitin a vrací se. Ivetu Bartošovou sváděl s mlékem v ruce

Na scestí se dostal už jako student. „Tatínek chtěl, abych dělal muziku, abych se dostal ven. Hrál jsem na klavír, velmi dobře. Šel jsem na konzervatoř. Naši se ale rozvedli a já začal chodit za školu. Táta to nekontroloval. Začal jsem chodit mezi pankáče a v pololetí už jsem měl 180 neomluvených hodin. Pak to prasklo. Asi by mi to odpustili, ale profesorka piana mi řekla, abych uvolnil místo, když tam nechci chodit. Nás se tenkrát hlásilo sedm set na piano a brali čtyři, takže tam samozřejmě někdo toužebně čekal. Tam chodili lidi, kteří přišli domů a dřeli a dřeli a dřeli,“ zavzpomínal Penk v rozhovoru, který můžete sledovat už v úterý 5. března ve 21:40 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.