Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Indian FTR má nové barvy

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 5.3.2024

Od ukončení výstavy Motosalon 2024 uběhlo jen pár hodin a značka Indian představuje další novinky. 

Značka Indian Motorcycle rozšiřuje pro rok 2024 výběr u modelu FTR přidáním čtyř nových barevných provedení. Po limitovaných edicích FTR x 100% R Carbon a FTR x RSD Super Hooligan nyní k prodejcům míří další barevné odstíny.

Indian FTR, který nabízí skutečně špičkový zážitek z jízdy a je poháněn populárním, kapalinou chlazeným vidlicovým dvouválcem o výkonu 92 kW s točivým momentem 120 Nm, se objeví na prodejnách v nové, jasně červené barvě Indy s výrazným logem FTR a bílými akcenty na černém rámu a kolech.

Nezaměnitelná svalnatá silueta modelu FTR Sport dostává další dvě nová barevná provedení. Kombinaci Granite Grey Blue tvoří decentní kapotáž a rám v barvě Granite Grey v kontrastu s modrým logem FTR, modrými koly a pružinami. Druhé nové barevné provedení modelu FTR Sport jménem Storm Grey Black okamžitě upoutá pozornost svými výraznými červenými koly, rámem a kapotáží v odstínu Storm Grey a kontrastním logem a akcenty.

Nabídku pak doplňuje model FTR R Carbon s novou kapotáží z karbonových vláken a výrazným logem FTR, které se u tohoto modelu objevuje poprvé. Červené akcenty, rám a kola přitahují pozornost, zatímco zlaté odpružení Öhlins a žluté pružiny zvýrazňují prémiové komponenty verze R Carbon.

Všechny modely FTR se díky kombinaci plně nastavitelného odpružení a 17palcových litých kol obutých do pneumatik Metzeler Sportec pyšní skvělou ovladatelností, zatímco radiálně uložené duální brzdy Brembo zaručují špičkový brzdný účinek.

Modely Sport, R Carbon a limitované edice disponují také kontrolou trakce a tempomatem. Věechny modely jsou navíc vybaveny 101mm dotykovým displejem a systémem RIDE COMMAND s podrobnou navigací*, Bluetooth konektivitou a třemi volitelnými jízdními režimy, Rain, Standard a Sport. Systém RIDE COMMAND nabízí jezdcům absolutní kontrolu a bezproblémovou integraci s chytrými telefony, možnost sledování projetých tras a dokonce i automatická upozornění na údržbu a kondici motocyklu.

Pro více informací o Indian Motorcycle navštivte indiancz.cz nebo sledujte jejich Facebook a Instagram.