Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Filmový večer Soukalové: Přišla s puškou, Jágr s Dominikou, Koller s partnerkou

    Gabriela Soukalová (34) představila svůj film, na kterém spolupracovala se režisérem Petrem Větrovským (38). Slavnostní předpremiéru si nenechalo ujít plno hvězd. Dorazil například legendární hokejista Jaromír Jágr (52) či bývalý fotbalový kanonýr Jan Koller (50), kteří pak na večírku po premiéře spolu klábosili se sklenkou v ruce jako dva dlouholetí kámoši. Nechyběli ale také osobnosti mimo svět sportu. Akci si vychutnal zpěvák Štefan Margita, který se Soukalovou nazpíval píseň pro nový snímek. Fotografové Expresu zachytili také například Ondřeje Ládka alias Xindla X, Olgu Lounovou, Milana Hniličku či Miroslava Janstu. Hlavní hvězda večera se ve chvíli, kdy ji tleskal plný sál, neubránila slzám!

    V úterý večer se v pražském Slovanském domě uskutečnila slavnostní předpremiéra dlouho očekávaného snímku Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí. Film, který točil režisér a producent Petr Větrovský, řeší kariéru i osobní život nejslavnější české biatlonistky.

    Diváci mají možnost nahlédnout do soukromí Gabriely Soukalové. Opět například ožívá příběh jejího velmi dramatického rozvodu s bývalým badmintonistou Petrem Koukalem.

    Další filmový počin Petra Větrovského, který má za sebou spolupráci například s Attilou Véghem, Janem Kollerem či Martinem Škrtelem, si nenechalo ujít mnoho osobností ze světa sportu.

    Mezi prvními hosty byl fenomenální hokejista Jaromír Jágr, který přišel s partnerkou Dominikou Branišovou. „Dosáhla maximum, čeho sportovec může dosáhnout. Je to krásný příběh a inspirace pro další sportovce,“ smekl Jágr před Soukalovou v rozhovoru pro Expres.cz .

    Jaromír Jágr s partnerkou Dominikou

    Jaromír Jágr s Gabrielou Soukalovou

    Snímek přilákal do kina také olympijskou vítězku Kateřinu Neumannovou, legendárního fotbalistu Jana Kollera či bývalého hokejového brankáře Milana Hniličku.

    Kateřina Neumannová a Jan Koller v sále

    Do kina dorazil i Milan Hnilička.

    Ondřej Ládek alias Xindl X

    Dojatá Gabriela a Jágr s Kollerem jako parťáci na večírku

    Všichni zmiňovaní se zúčastnili také decentního večírku po premiéře, který se uskutečnil v salónku hned pod sálem, kde se film promítal. U sklenky vína či prosecca slavní sportovci klábosili o životě a hodnotili, co zrovna na plátně viděli.

    Jan Koller s partnerkou

    Jaromír Jágr s partnerkou Dominikou na večírku po premiéře filmu Gabriely Soukalové

    Ve velmi dobré náladě byl především Jágr, který ochotně pózoval fotografům a vyměňoval si postřehy s již zmiňovaným Kollerem.

    Jaromír Jágr s Janem Kollerem

    Premiéru si nenechal ujít také zpěvák Štefan Margita, který se Soukalovou nazpíval ústřední píseň filmu.

    Štefan Margita se svým doprovodem

    Byl jsem šťastný, když mě režisér Petr Větrovský požádal, abych si v této písni s Gabrielou zazpíval duet operně. Měl jsem z toho velkou radost a doufám, že se píseň bude líbit,“ uvedl oblíbený zpěvák.

    „Co se týče honoráře Štefana Margity, tak on si odmítl vzít za to jakékoliv finance, které jsme mu nabízeli a udělal to pro Gábinu a pro nás zdarma,“ sdělil Expresu režisér Petr Větrovský.

    Soukalová, kterou do Slovanského domu kromě Větrovského a jeho rodiny doprovodil také partner Miloš Kadeřábek, přijela na premiéru v závodní kombinéze a v ruce měla lyže.

    Premiéra filmu Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí

    Pak se ale převlékla do třpytivých šatů. Ve chvíli, kdy ji po skončení filmu tleskal zaplněný sál, se bývalá biatlonistka neubránila slzám.

    Premiéra filmu Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí

    Na ostatní fotky se podívejte do galerie.

    Fotogalerie