Potkala jsem se s mimozemšťany, šokovala fanoušky Miley Cyrus! Ti však mají vysvětlení

Miley Cyrus 4

Autor: Libor Frýdl

6. března 2024 21:38

Miley Cyrus po letech promluvila o události, která jí prý změnila pohled na svět. Tvrdí, že je naivní si myslet, že jsme ve vesmíru sami.

V rozhovoru s módním návrhářem Rickem Owensem otevřeli téma Oblasti 51, která se nachází v Nevadě a o níž se říká, že v ní americká armáda ukrývá mimozsmská plavidla.

Jde o přísně střeženou zónu a už dlouhá léta kolují mýty o tom, že se tam děje něco, co nemá nic společného s naším světem. Několik svědků navíc mělo v oblasti zpozorovat létající objekty. Ve skutečnosti se přitom jedná jen o vojenské letiště.

Módní guru ale podotkl, že sám věří tomu, že ve vesmíru nejsme sami. Miley následně promluvila o vlastní zkušenosti, kterou v sobě ještě dlouho zpracovávala. Vyprávěla o tom, jak se před pár lety vydala s kamarádkou na procházku uličkami Kalifornie.

Procházeli přes San Bernardino, kde si od chlapíka v dodávce koupili drogy. "Vpředu měl velký pluh a svítil žlutě. Viděli jsme ho létat obě. Na cestě bylo několik dalších aut, která také zastavila, aby se podívala, takže si myslím, že to, co jsem viděla, bylo skutečné," vysvětlila.

Tvrdí, že ten den viděla UFO a dokonce i bytost, která seděla uvnitř létajícího talíře. "Podívala se na mě a navázali jsme oční kontakt, a myslím, že právě to mnou opravdu otřáslo, pohled do očí něčeho, co jsem si neuměla zcela vysvětlit," dodala.

Dodala, že se mimozemskou civilizací necítila být ohrožena, a potvrdila, že je od lidstva narcistické myslet si, že jsme ve vesmíru jedinou formou života, s čímž souhlasil i moderátor.

Fanoušci ale byli po zveřejnění rozhovoru zaskočení a nevěděli, co si myslet. Miley nicméně přiznala, že ten den si koupila omamnou látku, takže se mohlo stát cokoliv. Ona sama však trvá na tom, že se opravdu setkala s mimozemšťany.

Témata: Miley Cyrus