bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bláznivá středa! Posilu hlásí Edmonton, aktivní bylo Colorado. Svého centra mají i Rangers

6. března 21:23

David Zlomek

Jako by si generální manažeři v NHL popletli dny. Během chvíle ve středu v podvečer to totiž vypadalo tak, jak to asi bude vypadat v pátek, kdy bude uzávěrka přestupů. Posiloval hlavně Edmonton a Colorado.

Henrique míří do Edmontonu

Jeden z nejžádanějších centrů na trhu Adam Henrique je mimo dosah ostatních týmů. Do svých služeb ho totiž ukořistil Edmonton, a to v poměrně složité výměně.

Do Oilers: Adam Henrique (jen s 25 % platu), obránce Sam Carrick a sedmé kolo draftu
Do Ducks: 1. kolo letošního draftu od Edmontonu, podmíněné páté kolo
Do Lightning: čtvrté kolo Edmontonu 

Byram do Buffala 

Pravděpodobně největší šok večera. Buffalo získalo z Colorada kvalitního obránce s velkou perspektivou Bowena Byrama. Obrana Sabres má tak o budoucnost společně s Rasmusem Dahlinem a Owenem Powerem postaráno.

Na opačnou stranu čel centr Casey Mittelstadt. Pětadvacetiletý útočník hraje ve své sedmé sezoně v NHL. Zatím má v 62 zápasech čtrnáct branek a třiatřicet asistencí. 

Walker posilní Colorado 

Colorado bylo velmi aktivní a přivedlo jednoho z nejžádanějších beků. Z Philadelphie do Denveru letí Sean Walker spolu s pátým kolem draftu v roce 2026. 

Flyers dostali podmíněné první kolo v příštím roce (pokud bude v elitní desítce, posune se o rok dopředu) a centra Ryana Johansena. Toho ale obratem umístili na waiver listinu. Daniel Briere navíc stihnul podepsat smlouvu s obráncem Nickem Seelerem na čtyři roky za 2,7 milionů dolarů ročně.

Rangers získali Wennberga

Newyorští novináři mají jasno – do Rangers jde Alex Wennberg ze Seattlu. Získat centra bylo pro Blueshirts stěžejní, a tak si dva dny před uzávěrkou může Chris Drury, šéf klubu, pořádně oddechnout. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.