Michal Šeps se po delší době objevil ve společnosti na křtu desky jeho kamarádky Alžběty Kolečkářové.

„Reggae je takový underground tady v Česku, že to není tak zažité jako mainstreamová hudba nebo pop. To reggae tady má určitou skupinu posluchačů, ale samozřejmě nenaplníme O2 arenu. Jsou tady příznivci, jsou festivaly, kapely, ale bohužel nejsme tak velcí, abychom se rozjeli v tom populárním stylu,“ prozradil zpěvák v rozhovoru pro VipStar.cz.

Ačkoliv od pěvecké soutěže uběhlo mnoho let, Šeps se muziky nevzdal a dál se snaží prorazit. „Točím teď druhou desku s kapelou, která by měla vyjít co nejdřív. V létě nás čekají zase koncerty a hrajeme i ve Slovinsku, takže tam se také těšíme. Hráli jsme i v Německu nebo Chorvatsku,“ pochlubil se Michal, který se musí se svým alternativním stylem pořádně ohánět, aby si vydělal na živobytí.

„V Česku úplně ne, ale jde to. Nějaké koncerty jsou a já jsem spokojený za to, jak to je. Chci předávat to poselství. Reggae mě zasáhlo jako malého a jsem tomu stylu věrný,“ vysvětlil Michal Šeps výše zmíněnému webu.

Michal Šeps se v roce 2011 probojoval v Superstar až do finálové trojky. Na začátku celé soutěže přitom nikoho nenapadlo, že by se mohl dostat takto daleko.

„Já už to vůbec neřeším. Já jsem to zapomněl a vymazal jsem to z hlavy. Stalo se to. Bylo mi 15 let a je to strašně dlouho,“ zavzpomínal milovník reggae.

Ačkoliv díky hudební soutěži získal popularitu, nálepku chlapce ze Superstar nemá Šeps zrovna dvakrát v lásce.

„Chci, aby mě lidi brali jako toho, co hraje reggae. A musím říct, že se mi to nyní daří. To s tou Superstar bylo už chvílemi otravné. Ale to je daň za to, že jsem tam byl,“ tvrdí Michal, který je aktuálně stále zamilovaný do své partnerky.

Založení rodiny ale hudebník zatím neplánuje.

„Na rodinný život se zatím nechystáme. Moje partnerka je od filmu a věnuje se kariéře stejně jako já,“ uzavřel Šeps. Ke snímku s ní napsal, že „už nějakej pátek to spolu táhnem, jsem šťastnej.“ S dívkou jeho snů mu to evidentně klape. Spojují je především výlety po Čechách.

Související články