InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Pondělní zastavení s pohádkami tisíce a jedné noci

    pondělí 13.5 16:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna Za Parkem

  • Absolventský koncert

    pondělí 13.5 17:00 - ZUŠ - hrad, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parta výrostků zkopala a okradla chlapce v Jindřichově Hradci

Ilustrační foto.

Ilustrační foto.

JINDŘICHŮV HRADEC - Tři chlapci ve věku 14 a 15 let napadli 20. února odpoledne svého vrstevníka v Jáchymově ulici v lesíku zvaném Slavíkův v Jindřichově Hradci. Zbili ho a pak mu ukradli mobil. Případem se zabývá pro podezření z trestného činu loupeže policie.

Partička výrostků kopala chlapce do celého těla, když zůstal ležet na zemi, obrali ho útočníci o mobilní telefon a utekli. „Rodičům se před samotným oznámením mladé agresory, kterým podle předchozích zkušeností není nic svaté, podařilo vypátrat na Masarykově náměstí," informoval o případu v pravidelném měsíčním přehledu činnosti strážník jindřichohradecké městské policie Petr Čermák.

Ukradený mobilní telefon byl nalezen u nejmladšího z agresorů. „Smutná událost společně s lupem putovala k orgánům činným v trestním řízení pro podezření z trestného činu loupeže," dodal Petr Čermák.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace