ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 6211 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Thom Artway vyráží s prvním česky zpívaným albem na klubové turné

0 jsk 7.3.2024

Písničkář a hudebník Thom Artway představí své první česky zpívané album Trhám mraky na krátkém turné po České republice. Desku pokřtí 13. března v pražské Vile Štvanice, o den později zahraje v plzeňském Anděl Music Baru, 20. března v olomouckém 15 Minut Music Clubu a 21. března v brněnském Metro Music Baru.

Na koncertech ho doprovodí několik hostů. „V Praze před námi zahraje akustický set písničkářka Tali a během vystoupení se k nám přidá Beata Hlavenková a Štěpán Urban. Plzeňský koncert otevře písničkář Jan Váňa a v Olomouci zpěvačka Evah. Závěr turné vyvrcholí dvojkoncertem v Brně, kde svůj set zahraje můj kamarád Martin Harich,” vypočítává.

„Klubové koncerty miluju. Je to už nějaká doba, co jsme naposled hráli v menších prostorách. Čekají nás tak vystoupení s pohodovou atmosférou a s cílem být s lidmi co nejblíž. O to větší radost mám, že se k nám přidá řada skvělých hostů,” podotýká k návratu k živému hraní.

Vedle novinek z nové desky zazní i starší skladby. „Nedovedu si představit, že bychom lidem nezahráli i naše anglické písně. Takže vybereme to nejlepší z prvních dvou desek. Koncerty budou pestrobarevné jako nová deska,” uzavírá.

(foto: Beáta Máthé)

Tagy: