Ilustrační foto

Oblíbený výrobce kol Specialized rozšiřuje své portfolio o elegantní řadu městských elektrokol Turbo Vado speciálně navržených pro aktivní ženy. Nové modely Vado 3.0 a Vado 5.0 kombinují vyspělý elektropohon s atraktivním designem a řadou vychytávek pro pohodlnou a bezstarostnou jízdu.

Oba modely pohání tichý a výkonný středový motor Specialized 1.2 E s maximálním výkonem 240W. Ten je napájen vysoce kapacitní baterií s energií až 460Wh, která zajistí dojezd přes 130 kilometrů na jedno nabití. Režimy podpory je možné měnit během jízdy pro optimální využití výkonu.

"Turbo Vado je navrženo pro ženy, které chtějí zůstat aktivní a zároveň stylové na svých každodenních cestách," říká produktový manažer společnosti Ashley Jackson. "Propracovaný rám s integrovanou baterií a přehledný displej s navigací GPS přináší nebývalé pohodlí a funkcionalitu do městského prostředí."

Základní Vado 3.0 staví na odolném hliníkovém rámu s hladkými liniemi. Odpružená vidlice o zdvihu 50mm, 9rychlostní řazení Shimano a kotoučové brzdy Tektro zajistí příjemnou a bezpečnou jízdu. Doporučená cena je 4199 USD.

Vlajková loď Vado 5.0 jde o krok dále se super lehkým karbonovo-hliníkovým rámem a odpruženou vidlicí se zdvihem 65mm. Je vybavena řadičem Shimano Deore a brzdami Shimano, bezdušovými pláštěnkami a integrovaným osvětlením. Za cenu 6200 USD nabízí Vado 5.0 nejnovější technologie pro maximální požitek z městské jízdy.

Všechna kola Turbo Vado umožňují připojení k aplikaci Turbo Connect pro ovládání elektrické podpory, sledování statistik i navigaci tras. Ať už pro dojíždění do práce nebo projížďky po městě, tato všestranná elektrokola představují ideální volbu pro aktivní ženy, které hledají moderní, ekologický a zároveň stylový dopravní prostředek.

 

Autor: Daniel Česák dne

Ohodnoť počtem hvězdiček

Hodnocení: