JLo ukázala milostné dopisy od Bena. Psal je, když byl ženatý s jinou

S láskou na trh

Procházky ruku v ruce, letmé doteky, něžné polibky a pak také Ben naštvaný na maximum a Jennifer mající plné ruce práce s tím, aby situaci ukonejšila. Takové obrázky jsme zvyklí vídat, když přijde na vztah Bena Afflecka a Jennifer Lopez. V poslední době začaly na veřejnost prosakovat informace o možné krizi mezi oběma manžely. Jennifer se ale všechny možné chmury snaží stůj co stůj zaplašit a možná i to byl jeden z důvodů, proč vznikl dokument s názvem The Greatest Love Story Never Told (Největší milostný příběh všech dob), který zpěvaččinou optikou popisuje posledních dvacet let jejího života a kariéry. A právě v tomto filmu se objevily i milostné dopisy, které Ben psal JLo v době, kdy byl ženatý s Jennifer Garner. 

Krize u JLo a Bena Afflecka? Ben nezvládá tlak, Jennifer ho uklidňuje

elle.cz

Milostné dopisy pro jednu, ponížení pro druhou? 

Ben Affleck své poznámky a e-maily, které zpěvačce psal, sepsal do podoby knihy, kterou jí věnoval, když se v roce 2021 opět dali dohromady. Podle magazínu Daily Mail ale nebyl rád, že je jeho žena v dokumentu odhalila. Není divu, Ben si své soukromí chce chránit o něco více než Jennifer a tato informace je natolik intimní, že by dle jeho názoru měla zůstat pouze mezi nimi. Otázka, jestli mu nevadí, že se odhalilo, že Jennifer Lopez psal v době, kdy byl ženatý s Jennifer Garner, prý není na místě. Benovi toto odhalení příjemné není, ale jeho exmanželka to prý bere s nadhledem. Údajně „věděla, že Ben nikdy své city ke zpěvačce nepřekonal“ a s tímto vědomím si ho také brala. Jejich manželství vydrželo třináct let a mají spolu tři děti. Jen Garner byla Benovi oporou nejen při léčbě jeho zlomeného srdce po rozchodu s JLo, ale také během jeho boje s alkoholovou závislostí. Ačkoli to pro ni a celou rodinu muselo být nesmírně těžké, Bena podporovala na odvykacích kúrách a snažila se, aby závislost nezničila nejen jejich rodinu, ale především Bena samotného. Rodinu ani vztah se jí zachránit nepodařilo, ale Ben je i díky ní zpátky na vrcholu. A je si toho dobře vědomý. Možná i proto nechtěl informací o dlouholeté milostné korespondenci své bývalé ženě dodatečně ublížit.

Slavné hollywoodské rozchody a návraty Aneb stará láska nerezaví

elle.cz

Psaním si získal její srdce

Po rozvodu s Jennifer Garner Ben svou bývalou lásku začal zahrnovat zprávami o tom, jak jí to sluší na fotkách a jak moc by si přál být zase s ní. Nijak mu nevadilo, že byla JLo tehdy ještě ve vztahu s hráčem baseballu Alexem Rodriguezem. A svými vyznáními na ni evidentně zapůsobil. V jedné ze svých odpovědí mu prý měla napsat, že si „svým psaním dokázal získat její srdce.“ Jennifer zrušila zasnoubení s Rodriguezem a o pár týdnů později se podruhé vrhla do náruče Bena Afflecka. Bennifer se opět stala skutečností, tentokrát ve verzi 2.0. Svůj vztah na druhý pokus stvrdili manželstvím, a to dokonce při dvou svatebních obřadech. Celý svět jim drží palce, aby jim druhý pokus vyšel a přeje jim to údajně i Jennifer Garner, tou dobou ve šťastném vztahu s pohledným podnikatelem Johnem Millerem.

Lopez a Affleck se vzali: Složitý vztah se šťastným koncem

elle.cz

Zdroj: DailyMail.co.uk, GraziaMagazine.com