Zajímá vás, co se v poslední době událo na hudební scéně? Máme pro vás rovnou tři novinky, které milovníky hudby zajisté potěší.

Nové album Judas Priest je venku

Fanoušci se konečně dočkali! Heavy metalová kapela Judas Priest vydává novou desku „Invincible Shield“. 
„Invincible Shield“ je silná dávka zuřivého, elektrizujícího metalu od jedné z nejznámějších kapel na světě. Judas Priest mají na kontě více než 15 milionů streamů, desítky věrných fanoušků po celém světě a trvalé místo v historii heavy metalu.
Judas Priest se zároveň vrátí do České republiky se svým tour „Metal Masters 2024“. Na jejich zastávce v pražské O2 areně 29. března je doplní další skvělé kapely Saxon a Uriah Heep. 

girl in red dorazí do Prahy s novým albem

Norská písničkářka girl in red se chystá do Prahy! S novým albem „I’m Doing It Again Baby!“, které vyjde 12. dubna, vystoupí 23. září 2024 ve Foru Karlín. Aktuálně vychází druhý singl z desky „DOING IT AGAIN BABY“.
Minulý rok zpěvačka strávila ve studiu, na turné s Taylor Swift jako předskokanka a na různých festivalech. Nyní se konečně vydává i na evropskou tour. Její první pražský koncert se uskuteční 23. září 2024 ve Foru Karlín.

Luke Hemmings se vrací se sólovým materiálem

Oceňovaný australský hudebník Luke Hemmings oznámil vydání sólového EP s názvem „boy“, které vyjde 26. dubna. EP Hemmings produkoval se svým dlouholetým spolupracovníkem Sammym Wittem (Maggie Rogers, Harry Styles, Freya Ridings). Nyní představuje první vlaštovku z EP, melancholický singl „Shakes“.
Dvacetisedmiletý hudebník, který je zároveň frontmanem pop-rockové kapely 5 Seconds of Summer, sólově debutoval v roce 2021 s albem „When Facing the Things We Turn Away From“. Při tvorbě nového EP „boy“ se Hemmings inspiroval kapelami LCD Soundsystem nebo Cocteau Twins. Se psaním textů mu pomáhal americký producent a skladatel Sammy Witte, který má na kontě několik nominací na Grammy.

Luke Hemmings jako zpěvák skupiny 5 Seconds of Summer prodal miliony desek, absolvoval řadu turné po celém světě, nasbíral miliardy streamů a stal se jedním z nejúspěšnějších australských muzikantů. 

Zdroj úvodní fotografie: www.depositphotos.com