Před manželstvím s Koukalem varovalo Gábinu hned několik lidí. Úspěšný sportovec byl známým nevěrníkem. Své si s ním zažila i moderátorka Lucie Šilhánová.

Finanční vyrovnání

Palčivým tématem mezi rozvedenou dvojicí jsou finance. Hlavní roli hraje luxusní dům s rozsáhlým pozemkem za 25 milionů korun. Stavba měla být financována převážně z peněz sportovkyně. Ona byla ovšem ta, která se z domu odstěhovala. Z nového sídla se k překvapení všech přestěhovala do malého posprejovaného domečku vedle casina v Berouně.

Jak je znát, manželství ji stálo nejen hodně úsilí, ale i financí. „Postupem času jsem začala mít čím dál víc pochybností o odtoku mých finančních prostředků na účty mého exmanžela a také do našich investic, ze kterých jsem už nikdy neviděla ani korunu,“ řekla v roce 2021 pro Blesk.

Spor o finance mezi bývalou manželskou dvojicí stále trvá. „Soudkyně mu důrazně doporučila se dohodnout. Gábina má dostat třicet milionů v hotovosti a dalších třicet milionů je hodnota domu, který by také měla dostat zpět,“ uvedl blízký člověk sportovců pro Blesk. Mimo dům v Hořovicích řeší exmanželé ještě chalupu v Bedřichově.

Manipulátor

O tom, jaký dovede Koukal být, se rozpovídala i jeho bývalá partnerka moderátorka Lucie Šilhánová. Sportovec ji uháněl více než rok. Půvabná brunetka mu podlehla v době, kdy bojoval s rakovinou varlat.

„Chápejte to doslova. Nakonec jsem se do něj zamilovala v období, kdy si procházel hodně těžkou osobní krizí. Sama jsem se nabídla, že mu pomůžu překonat jeho vážné zdravotní problémy, a myslela jsem si, že si srovnal životní hodnoty a změnil se. No jo, byla jsem blbá. Dál dělal přesně to, co se o něm tradovalo, a to ve velkém,“ prozradila ve své zpovědi v knize Bez frází.

Jejich vztah skončil po dvou a půl letech. Šilhánová přišla na to, že ji podvádí s její kadeřnicí. „Bral si ji dokonce k nám domů. Neměl potřebu si ani zaplatit hodinový hotel nebo penzion a já chtěla zvracet ještě dlouho poté, když jsem si představila, co se u nás doma muselo dít. Ta holka se do něj zamilovala, takže mi nakonec sama o všem řekla. Došlo mi, že zdaleka nebyla jediná,“ vzpomínala.

I jeho bývalá manželka Gabriela Soukalová si byla dobře vědoma toho, co se o jejím partnerovi říkalo. „Znala jsem pověst, která kolem něj byla, ale já některé věci nechtěla vidět. Takže všechno, co se pak stalo, bylo na základě mého rozhodnutí a asi jsem měla dostat lekci,přiznala.

„Jsem typ člověka, který za tím, co ho trápilo, zavírá dveře. A rychle. Přijímám svoji zodpovědnost za svá rozhodnutí a za to, že jsem tehdy nebyla schopná poslouchat svoji intuici,“ dodala.

Štěstí na druhý pokus

Po boku současného partnera Miloše Kadeřábka Gábina jenom září. Dcera Izabela jim dělá samou radost. Spokojený pár je údajně i zasnoubený. Tato radostná novinka v životě bývalé sportovkyně vyšla najevo z nového dokumentu.

S Kadeřábkem se dala dohromady po rozvodu s Koukalem. Oba dva se znají už od dětství, byli dokonce přátelé. „My se známe už několik let, protože jsme spolu byli hodně blízcí přátelé. Jmenuje se Miloš a je to člověk, který mnoho let pracoval v gastronomii, jeho rodina má i několik podniků,“ přiznala na začátku vztahu pro Expres v roce 2021 Soukalová.

„Dlouho jsme byli přátelé, protože když jsme se poznali, byla Gabča vdaná. V její přítomnosti mi ale vždycky bylo moc dobře, pořád jsme si měli co říct. Když odešla z předchozího vztahu, začali jsme se vídat častěji,“ uvedl na pravou míru její současný partner.

Související články