8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lásky není nikdy dost, a Prima LOVE tak slaví už 13. narozeniny

8. 03. 2024 | Televizní tipy
Nejzamilovanější český televizní kanál, Prima LOVE, slaví letos 8. března na Mezinárodní den žen své již 13. narozeniny. Divačkám přináší po celý rok nejen oblíbené romantické stálice, jako je Doktor z hor nebo filmy podle příběhů Rosamunde Pilcherové, ale i seriálové novinky zahraničních produkcí, které nabízí každý den. 

Po uvedení celé řady celosvětově úspěšných tureckých zamilovaných seriálů, mezi kterými byly Láska s vůní oliv (Ada Masalı) nebo Láska beze slov (Aşk Laftan Anlamaz), je právě nyní na obrazovkách Ve hře je láska (Kiralık Aşk). A protože lásky není nikdy dost, letos na jaře nabídne Prima LOVE divačkám hit Čas lásky a třešní (Kiraz Mevsimi). Narozeniny pak kanál tradičně oslaví 1. května v pražské Grébovce v rámci akce DERMACOL LOVE DAY.

Lásky není nikdy dost, a Prima LOVE tak slaví už 13. narozeniny„Prima LOVE je za dobu svého vysílání etablovaným kanálem, na kterém si své oblíbené pořady najdou všechny divačky napříč cílovými skupinami. V posledním roce jsme zavedli každé odpoledne dvojitý slot, ve kterém přinášíme celosvětově úspěšné zahraniční seriály, především z turecké produkce, který se u našich divaček těší vysoké oblibě.

Do konce letošního roku jim tak nabídneme ještě čtyři premiérové tituly. Kromě Času lásky a třešní (Kiraz Mevsimi) se mohou těšit na Zvrat osudu (Baht Oyunu), který je již nyní dostupný na naší službě prima+, dále na Sladkou pomstu (Tatlı Intikam) nebo Pokoj č. 309 (No: 309),“ říká Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Prima.

Oblibu kanálu mezi českými ženami potvrzují i jeho čísla sledovanosti. Za posledních dvanáct měsíců dosáhl share v cílové skupině ženy 15+ v celodni na 3,05 %. Nejsledovanějšími pořady byly romantické příběhy z per autorek Ingy Lindströmové, Emilie Richardsové a Rosamunde Pilcherové.

Zdroj, foto: Prima LOVE
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !