Seznam.cz studentská kampaň 2024 umožní studentům objevit svět online marketingu

8. března 2024

Je to tady! Startuje už 8. ročník Seznam.cz studentské kampaně, soutěže pro studenty středních a vysokých škol napříč Českem. Jejím cílem je nabídnout studentům nejen teoretické, ale hlavně praktické zkušenosti s reklamním systémem Sklik od české internetové jedničky.

Studenti absolvují celkem 8 workshopů vedených odborníky přímo ze Seznamu, kteří je postupně seznámí s tím, jak reklamní systém Sklik funguje, jak se kampaně zakládají, optimalizují a vyhodnocují.

V dalším kroku studenti nově nabyté znalosti převedou do praxe. A to tím, že si najdou klienta, pro kterého vytvoří reklamní strategii a následně založí kampaně v Skliku, které budou spravovat.

Výsledky týmů posoudí a zhodnotí odborná porota, která poté vybere tři týmy, které postoupí do velkého finále. Z něj vzejde vítězný tým, který získá stáž přímo u nás v Seznamu nebo možnost další konzultace pro svůj podnikatelský projekt.

Více informací si podrobností najdete přečíst na webu soutěže. A na to, jak probíhalo loňské finále a jak soutěžní klání hodnotí samotní studenti, si můžete pustit v našem videu.

Celý organizační tým se už těší nejen na práci a nápady studentů, a hlavně na to, že někteří z nich odstartují svou kariéru v online marketingu právě díky této zkušenosti. A kdo ví, třeba se z některých brzy stanou naši kolegové v Seznamu.

Všem účastníkům soutěže přejeme hodně štěstí!

Za Sklik Jakub Loula

Sdílet na sítích