Pavlína Wolfová si s dcerou občas nerozumí a její stěhování snáší i po letech špatně. Matilda ji ale obdivuje

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Pavlina Wolfova
Zdroj: Profimedia

Moderátorka Pavlína Wolfová má dvě děti. Především s dcerou měla během jejího dospívání mnohokrát neshody. Dnes k sobě mají blízko, Matilda se nicméně před třemi roky odstěhovala a pro Wolfovou je stále těžké to přijmout.

Její syn Matouš studuje v USA. Když bylo dceři Wolfové 18, rozhodla se, že se odstěhuje ke svému příteli. A pro moderátorku to bylo velmi těžké. Na druhou stranu teď má více prostoru sama pro sebe.

Ne ve všem se vždy shodly

Když Matilda dospívala, nebylo to s ní podle moderátorky úplně snadné. V mnoha ohledech se spolu nemohly shodnout. A ve chvíli, kdy přišla řeč na stěhování, byla situace poměrně vyhrocená.

„Je pravda, že když jsem se odstěhovala, hodně to našemu vztahu pomohlo. Ale musím říct, že kolem odchodu konflikty byly. Mámě se na začátku nelíbil. Možná proto, že jsem rozhodnutí neudělala ve správný moment. Postupem času to náš vztah posunulo jinam, správným směrem,“ říká k situaci dcera Wolfové.

Pavlína prý následně začala chodit na jógu, aby se zklidnila. Také začala více cestovat. Snaží se užívat si volný čas, který pro sebe má. S dcerou se samozřejmě pravidelně vídá.

Když vám děti přerostou přes hlavu

Pavlína Wolfová v minulosti přiznala, že jak Matouš, tak i Matilda jí přerostli přes hlavu. A to doslova. „Matilda je vyšší tak o patnáct, maximálně o sedmnáct centimetrů, zato syn Matouš mě přerostl o rovných dvaatřicet,“ smála se v rozhovoru z roku 2022.

Jinak má se svými dětmi ale skvělý vztah. Dcera ji obdivuje především za to, jak ji i jejího bratra zvládla moderátorka vychovat.

„Myslím, že to pro ni nebylo vůbec jednoduché. Rozvod s tátou byl komplikovaný. Najednou jsme byli bezprizorní a máma podle mě úplně nevěděla, co dělat. Do toho můj nástup do první třídy… Takže přišla spousta změn. Vše jsme ale společně ustáli,“ říká Matilda.

Zdroj: Extra, iDNES, Super, Deník

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články