Módní policie z Českého lva: Klára Issová ozdobila nejhlubší dekolt večera černými diamanty a Burešová v královské modři

Módní policie z Českého lva: Eva Burešová (30) v královské modři, Klára Issová (44) s nejhlubším dekoltem
Zdroj: Pavel Dvořák/Extra/Herminapress/koláž Lifee
Herečka Eva Burešová v oslnivé černé róbě s královsky modrým akcentem v podobě opulentní vlečky. Eva byla za královnu večera.Klára Issová vynesla nejhlubší dekolt večera. Stříbrné flitrované šaty jsou z dílny Elisabetta Franchi.Šaty doplnila Klára Issová masivními šperky Roberto Coin a kabelkou Bulgari.Zpěvačka Ewa Farna se na rozdíl od svých kolegyň překvapivě zahalila - neukázala ani kousek kůže v oblasti dekoltu. Pro tento večer se rozhodla pro fialovou barvu šatů.+ 41 fotek+ 42 fotek

Pražské Rudolfinum znovu ožilo předáváním cen Český lev a ani letos nechybělo hned několik výrazných modelů, které si zaslouží naši pozornost. Nekorunovanou královnou večera se na sociálních sítích označila zpěvačka a herečka Eva Burešová (30) v černé róbě s akcentem královské modře. Nejhlubší dekolt ale nepochybně vynesla herečka Klára Issová (44), která šaty korunovala černými diamanty. Zpěvačka Ewa Farna (30) se oproti tomu kompletně zahalila do strohých fialových šatů.  

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 03. 2024 10:28

Mezi další inspirativní outfity večera bezpochyby patří róba herečky Jany Plodkové (42), která mimo jiné překvapila také novou barvou vlasů, nebo perly na nahém těle herečky Agáty Kryštůfkové (30). Nápaditý byl ve výběru svého obleku mladý herec Jan Nedbal (33), který vynesl černý komplet od návrháře Michaela Kováčika. Stranou nezůstala ani moderátorka Eva Decastelo (45), která se sice označuje za "plus jedničku Tomáše Třeštíka", přesto vynesla jeden z nejpůsobivějších modelů večera. Na všechny zmiňované róby se můžete podívat v naší fotogalerii.

Eva Burešová v důstojné královsky modré

Herečka Eva Burešová (30) vyrazila na České lvy v duchu písně z muzikálu The Bodyguard, Queen of the night. Oblékla černé pouzdrové šaty, kterým dominoval nepřehlédnutelný akcent v barvě královské modře. Modrý pléd se vinul po celé linii hereččiny róby a volně přecházel v opulentní vlečku. Róbu doplnila Eva černým psaníčkem a také výraznými diamantovými šperky. Dlouhé vlasy nechala Eva jen do hladka vyžehlit a volně splývat po zádech. Eva tak na červeném koberci ukázala, že se v šatech cítí být skutečnou královnou večera.

Klára Issová se nebála hlubokého dekoltu

Herečka Klára Issová (44) vynesla ve stříbrných šatech z dílny Elisabetta Franchi bezpochyby nejhlubší dekolt večera. Ten ještě umocnila masivními zlatými šperky s černými diamanty od značky Roberto Coin z ikonické kolekce Venetian Princess. Komplet je doplněn černou flitrovanou kabelkou Bulgari. O celkový styling se naší odvážné herečce postaral stylista Jiří Hofbauer. "Ten mi šaty buď navrhuje nebo vybírá. Mou jedinou podmínkou letos bylo, abych nešla v černé," prozradila nám Klára Issová.

Ewa Farna ve fialové eleganci

Zpěvačka Ewa Farna (30) se oproti Kláře Issové kompletně zahalila do fialových večerních šatů, které jsou prosté jakéhokoliv dekoltu či rozparku. Zpěvačka nechala své dlouhé hnědé vlasy zvlněné a rozpuštěné, přičemž v líčení vsadila především na výrazné kouřové líčení. Fialový komplet doplnila Ewa Farna šedivou kabelkou s kovovými aplikacemi a také elegantní francouzskou manikúrou.

Zpěvačku přivedla na Českého lva milá povinnost předat křišťálovou sošku herečce Mileně Steinmasslové (68), která diváky oslnila v černé róbě od návrhářky Tatiany Kovaříkové. Celý večer se potom Ewa Farna dobře bavila ve společnosti elegantní Dagmar Havlové (70) a Terezy Ramba (40) v rudých flitrovaných šatech.

Na fotografie těch nejzajímavějších outfitů z letošního předávání cen Český lev se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články