InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalisté Vimperka proti Mirovicím neměli nárok

ilustrativní foto

ilustrativní foto

BLATNÁ – Příprava fotbalistů Vimperka na jarní část A třídy jde pomalu do finále. V sobotu 9. března odehráli na blatenské umělce předposlední utkání, ve kterém vyzvali nováčka krajského přeboru Mirovice. Týmy se pravidelně potkávaly také v A třídě, takže věděly, co od sebe čekat. Trenér Vimperka Lukáš Sýs se musel obejít bez brankáře a tak na postu zaskočil mirovický Zdeněk Čejdík. V zápase jasně dominovali Mirovičtí, kteří už po poločase vedli 4:0 a stejný počet branek nasázeli svému gólmanovi ve službách Šumavanu i po přestávce. Vimperk zaznamenal pouze čestný úspěch. Generálku Vimperk sehraje s účastníkem B třídy Dobrou Vodou.

SK Mirovice – TJ Šumavan Vimperk 8:1 (4:0)

Trenér Vimperka Lukáš Sýs: ,,Dnešní utkání jsme dostali lekci a výsledek vypadá hrozivě. Některé pasáže utkání se mi z naší strany líbily a na ty je třeba v dalších utkáních navázat. Góly do naší sítě padaly především po našich zbytečných chybách a nedůsledném bránění celého týmu. Světlým okamžikem našeho týmu byla akce, po které jsme vstřelili náš čestný gól v utkání. Bohužel jsme do utkání museli nastoupit bez našich gólmanů, kteří mají zdravotní problémy a tak bych chtěl poděkovat mirovickému matadorovi Zdeňku Čejdíkovi, který za nás odchytal celé utkání a plno šancí jeho spoluhráčů z Mirovic ještě zlikvidoval. Pro nás další těžké utkání v přípravě. Soupeři přeji úspěšný vstup do jarní sezony krajského přeboru."

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace