VIDEO: Odvolaný gól Harrise v Karlových Varech? Podívejte na top moment týdne hokejového předkola

Ve třetím předkole play-off mezi Karlovými Vary a Českými Budějovicemi došlo ve třetí třetině ke zvláštní situaci – hostující útočník Brant Harris dal gól, ale domácí si na popud brankáře Dominika Frodla vzali trenérskou výzvu, po které rozhodčí gól odvolali.

Video Karlovy Vary Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Boj hokejistů Karlových Varů s Českými Budějovicemi v předkole play off

Boj hokejistů Karlových Varů s Českými Budějovicemi v předkole play off | Foto: Slavomír Kubeš | Zdroj: ČTK

Hokejisté Litvínova, Českých Budějovic a Hradce Králové postoupili v nejkratší možné době po třech zápasech z předkola play-off do čtvrtfinále play-off Tipsport extraligy. Litvínov dovršil postup výhrou v Plzni 2:1 v prodloužení a narazí na Kometu Brno. České Budějovice slavily díky vítězství v Karlových Varech 3:1 a čeká je šampion posledních čtyř dohraných sezon Třinec. Úřadující vicemistr Hradec Králové ukončil reprízu loňského semifinále po výsledku 3:1 na ledě Vítkovic.

Hokejisté Liberce vyhráli i druhý zápas v Olomouci a srovnali stav předkola. Série se vrací na sever Čech

Číst článek

Liberečtí Bílí Tygři dokázali sérii zdramatizovat a obě utkání na Hané vyhráli, naposledy na ledě Olomouce 5:3 a vynutili si rozhodující úterní utkání. Gólem a asistencí se pod výhru Bílých Tygrů podepsali Michal Birner a Michal Bulíř. Hanáci, kteří do série vstoupili dvěma výhrami v Liberci, doma prohráli sedmé utkání v řadě.

Poslouchejte každé úterý od 10 hodin pořad Čistá hra Martina Procházky, ve kterém expert Radiožurnálu Sport důkladně okomentuje specifické situace nejen ze třetího zápasu předkola play-off hokejové extraligy mezi Karlovými Vary a Českými Budějovicemi, ale i další zajímavé momenty uplynulého týdne.

Ondřej Váchal, Tomáš Petrilák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme