Nové designy zdarma pro Divi šablonu přidané v únoru 2024

V tomto článku představíme nové šablony pro Divi šablonu od Elegant Themes. Pro všechny platné členy jsou v Divi knihovně a také zdarma v našem katalogu.

Představujeme designy přidané v únoru 2024.

Sustainable Energy

Sustainable Energy
Sustainable Energy

Šablona pro Divi s názvem Sustainable Energy (Udržitelná energie) pro Divi, a je skvělá pro společnost, která se věnuje udržitelné energii. Moderní vzhled šablony obsahuje sedm unikátních a praktických rozvržení, díky kterým můžete návštěvníky seznámit s posláním společnosti, službami a nejnovějšími články. Design je čistý, paleta barev příjemně tlumená, celkový vzhled působí profesionálně. Zaujměte pomocí této šablony zákazníky, kteří chtějí ekologičtější způsob života.

Repairman

Repairman
Repairman

Pro opraváře nabízíme šablonu Repairman (Opravář). Tato šablona je založena na moderním a barevném designu, a obsahuje všechny potřebné sekce k představení služeb, slev pro první zákazníky a další informace. Vytvořte nové nebo vylepšete staré webové stránky opraváře s touto šablonou a posuňte je tak na vyšší úroveň!

Fitness Trainer

Fitness Trainer
Fitness Trainer

Nová šablona pro fitness instruktora a trenéra se jmenuje výstižně Fitness Trainer (Fitness instruktor) a je samozřejmě opět vytvořena pro Divi. Má energický, živě barevný design a efektivní rozložení, díky kterému zaujme nové zákazníky. Efekt podpoří i jemné animace a výrazný tučný font u nadpisů. Tato šablona je ideální pro prezentaci služeb fitness instruktora, pomůže také předvést ukázky z referencí a další informace, díky kterým se fitness instruktor může stylově prezentovat online.

Creative Director

Creative Director
Creative Director

Hledáte ideální šablonu pro kreativního ředitele? Šablona pro Divi  Creative Director Layout Pack (Kreativní ředitel) se vyznačuje minimalistickým a čistým designem stránek, což pomáhá prezentovaným informacím a práci vyniknout. Můžete s ní také představit služby kreativního ředitele, s pomocí účinných výzev k akci, které zaujmou nové návštěvníky.

Neuteklo vám něco?

Pokrok a WordPress na nikoho nečekají, tak nám tu raději nechte email, ať o nic nepřijdete!

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.

Správa WordPress webu

Nemusíte na to být sami. Pomůžeme vám s pravidelnou údržbou i novými vylepšeními.

Více informací

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík
Přejít nahoru