Top momenty z Oscarů: Nahý John Cena, ruplé šaty Emmy Stone i rekordmanka Billie Eilish

Ani 96. ročník udílení Oscarů se neobešel bez pořádně zajímavých momentů i trapasů. Které z nich rozhodně stojí za zmínku?

Nahý John Cena

Největší šok zažili všichni přítomní ve chvíli, kdy se na pódiu objevil zcela nahý herec a rapper John Cena (46). Právě ten měl předat cenu za nejlepší kostým. Titěrnou obálku si přidržoval pouze u intimních partií. „Kostýmy – jsou tak důležité, možná to nejdůležitější, co existuje,“ uvedl vtipně herec. Obálku však nebyl schopen otevřít, a tak se slova ujal moderátor. Na konci svého proslovu si herec zakryl genitálie zlatou tógou. Celá scénka měla poukázat na tu z roku 1974, kdy fotograf Robert Opel narušil předávání bez šatů.

Ruplé šaty

Chuděrka Emma Stone (35) zažila pořádný trapas se šaty. Ještě než si stihla převzít cenu za film Chudáčci, jí totiž ruply. „Ach, lidi, mám roztržené šaty. Myslím, že se to stalo během písně I'm Just Ken. Jsem si docela jistá. Oh, lidi, to je opravdu ohromující. Promiňte, jsem dobrá, hlas mám také trochu pryč. To je jedno,“ začala tak trochu rozpačitě svou řeč herečka. Navzdory nepříjemné situaci jí to ovšem velice slušelo. Měla na sobě světle modré šaty bez ramínek od Louise Vuittona.

Mohlo by vás zajímat: Oscaři 2024: Konečné výsledky z filmové noci. Sošky mají Godzilla, Ukrajina i hvězda Iron Mana

Rekordmanka Billie Eilish

Za zmínku stojí také vystoupení zpěvačky Billie Eilish (22) a jejího bratra Finnease (26), kteří získali Oscara za nejlepší píseň What Was I Made For? z filmu Barbie. Jsou díky tomu nejmladší dvojnásobní držitelé Oscara.

Odhalení těhotenství

Velkým překvapením bylo také těhotenství Vanessy Hudgens (35). Až do této chvíle se to hlavní hvězdě z filmu Muzikál ze střední dařilo úspěšně tajit. Minulý rok se herečka provdala za baseballistu Cola Tuckera. Měla na sobě krásné černé šaty od návrhářky Very Wang. Elegantní róba s rolákem krásně obtahovala hereččino těhotenské bříško, takže už nebylo co skrývat.

Oslnivá móda

Oscaroví stylisté letos vsadili i na historii a vzdali tak poctu například modnímu domu Dior. Herečka a modelka Anya Taylor-Joy oblékla ikonický model podle návrhu Christiana Diora z roku 1949 připomínající mořskou pannu.

Čtěte také: Pachuť po zisku prvního Oscara pro Ukrajinu. Přál bych si tento film nenatočit, řekl režisér

Hvězdy letos vsadily na klasiku a černou barvu. Příkladem může být Jennifer Lawrence v couture šatech Dior s puntíky, Jamie Lee Curtis v šatech Dolce Gabbana nebo Margot Robbie v černých šatech Versace posetých flitry. Naopak světlou róbu oblékla Emily Blunt. Zářila i Zendaya v šatech Giorgio Armani. Zatímco Emma Stone měla zip rozbitý, Emily Ratajkovski nemela zip vůbec a šaty jí na těle tak tak držely.

Sdílejte článek
Štítky Hollywood celebrity Emma Stone Billie Eilish Ceny Oscar Vanessa Hudgens John Cena

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 31. 5. 2024

Autority, které vás dosud provázely, vás mohou konfrontovat. Nastala hodina, kdy můžete odložit své obavy a vydat se po své cestě. To je nepochybně velmi pozitivní stav. Znamená to, že dospíváte, Berani. Kromě toho vám nic nebrání v tom, abyste čas od času požádali o pomoc, pokud ji budete potřebovat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.