InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Souboj se sousedem v tabulce vyšel Spartaku na jedničku. Dorostenci Sezimova Ústí naložili Lions 34 branek

Spartak porazil Lions 34:30. , Autor: Josef Janda

Spartak porazil Lions 34:30.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ - Starší dorostenci Spartaku Sezimovo Ústí zvládli druhý domácí zápas v řadě a v neděli 10. března porazili Lions Hostivice 34:30. Na góly bohaté utkání nabídlo branky hned od úvodních minut a házenkáři Spartaku si je rozdělili natolik, že pouze dva členové sestavy se neprosadili. Domácím chyběla jediná trefa, aby nasázeli Lions už v první půli dvacet branek. Při parádní gólové přestřelce se stal nejlepším střelcem Spartaku Jan Echtner se sedmi góly a prosadili se i domácí brankáři. Deset minut před koncem utkání doplatil na své dvouminutové tresty Josef Vondra, který za sebou táhl tíhu dvou trestů už od 9. minuty. V čase 49:20 přišel třetí trest a červená karta. Sezimáčtí si vypracovali ve druhém poločase i šestibrankový náskok, který se však postupně ztenčoval. Lions hráli ve druhé půli bez gólmana se sedmi hráči v poli a podařilo se jim dotáhnout na rozdíl jediné branky. Důležitý moment nastal při oslabení, kdy Jan Zeman navýšil náskok v čase 58:35 na 32:30. Zlomený soupeř nedokázal zareagovat a spartakovci zvítězili nakonec 34:30. Další utkání čeká na Sezimák až 6. dubna na půdě předposledních Rokycan.

 

TJ Spartak Sezimovo Ústí – Lions Hostivice 34:30 (19:16).

Sestava a branky Spartaku: Serbin (1), Doležálek (1) – Echtner (7), Šedivý (5), Vondra (5), Bilík (4), Dědourek (4), Matějka (4), Zeman (2), Chodl (1), Kulhavý, Bláha.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání mezi Spartakem a Lions další podrobnosti.

Trenér Spartaku Martin Bláha zhodnotí zápas, okomentuje hru soupeře v sedmi i napínavý závěr, kdy se hosté nebezpečně dotahovali.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace