×

Další video: Synchronizace menstruačního cyklu v parlamentu! Kdo to Heleně provedl?

Countdown
Zrušit
×

„Vondrovi jsem vzkázal, že je idiot s mentalitou komunistů. Green Deal je náboženství. Kampelička s vkladem premiéra Fialy fungovala minimálně v šedé zóně.“ – Miloš Zeman

Zemědělci chystají na čtvrtek další protesty v Praze i v regionech, co od nich očekává prezident Miloš Zeman? Co soudí o požadavcích, například o odstoupení od Green Dealu, a jak vnímá slova o „proruských zrádcích“? Může ještě nějakým způsobem „vybublat“ kauza kampelička Petra Fialy ve větší problém? Jak je možné, že si Josef Středula nepohlídal zaplacení příspěvků, není to náhodou politická hra? A co říká na slova o případném znovuzavedení povinné vojenské služby?

„V této zemi protestuje téměř každý. Protestovali zdravotníci, protestovalo 72 procent českých škol, teď protestují zemědělci. Pokud jde o můj názor, myslím, že míra těchto protestů je krajně neobvyklá a že by měla vést k předčasným volbám. A současně říkám, že předčasné volby nebudou, protože kapři si nevypustí svůj vlastní rybník. Takže musíme počkat necelé dva roky.“ – míní Miloš Zeman.

„Už jednou jsem řekl, že ministr Dvořák označil SPD za fašistickou stranu a zdůvodnil to tím, že tato strana žádá naše odstoupení od Green Dealu. Tehdy jsem na to reagoval výrokem, že jsem zřejmě také fašista, protože i já si myslím, že bychom měli odstoupit od Green Dealu. Takové ty nesmysly jako například nepoužívání chemických prostředků nebo ponechání části zemědělské půdy ladem a podobně  svým způsobem vedou k tomu, že by zemědělství, které už teď je ztrátové, dále kolabovalo.“ – shrnuje Miloš Zeman.

► Doporučujeme YouTube – Xaver Live.

„Kromě toho Green Deal je hlavním faktorem energetické krize kvůli emisním povolenkám. A to nás ještě čeká zákaz spalovacích motorů v autech.“ – pokračuje Miloš Zeman. „Takže je to ideologie, je to náboženství. Čím dříve od toho odstoupíme, tím lépe. Slova o proruských zrádcích nejsou pak detail, ale ani nic nového: je to převlečená verze pomahačů amerických imperialistů. Jinými slovy: zatímco komunisté všechny své odpůrce označovali za pomahače amerických imperialistů, tak lidé se stejnou mentalitou a stejnou inteligencí dnes označují protestující za agenty Kremlu.

► Projekt internetové nezávislé televize XTV můžete podpořit zde.

zemedelcifarmariprotestyagenti-kremludemokraciegreen-dealalexandr-vondrastbjosef-stredulanerudovabarbienezaplacene-poplatkypetr-fialapolitikanavstevy-prezidentaficoorbanpellegrinislovenskoukrajinavalkavojenska-pomocmilos-zemanx-talkpovinna-vojenska-sluzbarehkaxtv
Další videa
Načíst další Paráda! Došli jste až na konec.