Nikdo politickým chciválkům nastoupit do první linie nebrání!

Také máte dojem, že se nám váleční štváči z nejvyšších politických pater, podporovaní kým jiným než chameleonskými umělci, začínají množit geometrickou řadou? Malou útěchou jest, že na rozdíl od premiéra Fialy, u kterého NE znamená ANO a ANO znamená NE, své názory neskrývají a říkají to naplno, aby voliči věděli, s kým mají tu čest a jaké svoloči mnozí z nich dali ve skutečnosti svůj hlas.

Posledním podporovatelem vyslání našich vojáků na Ukrajinu je senátor Láska, který zřejmě vůbec neakceptuje skutečnost, že válka je následkem selhání politiky a diplomacie. Pokud by senátor Láska přijal za své, že ČR je vykonavatelem pokynů amerického zadání v ukrajinském konfliktu, těžké by bylo jeho doznání, jak dlouhá je řada našich vrcholných politických představitelů, kteří diplomaticky selhali! Od agenta Pávka přes pana profesůrka, jehož vláda obdržela minulý týden od zemědělců úplatek v podobě pořádné kupy hnoje (ve skutečnosti prý spíše kompostu), až po Lipánka a šéfy obou komor Parlamentu. Jen tak na okraj, neměli bychom kromě premiéra Fica závidět našim východním sousedům například i jednoho z kandidátů blížících se prezidentských voleb SR, Štefána Harabína, který se v jednom ze svých videí nebojí konstatovat, že podle rozhodnutí soudu v Haagu, Rusko není agresor?

Je ale dost možné, že senátor Láska a jemu podobní doposud nepochopili, že Zelenský ukrajinského prezidenta pouze hraje, ale celý konflikt režírují USA. Naše společnost je dnes maximálně rozdělena, čemuž můžeme poděkovat demoliční Fialově vládě, které dnes věří a podporují jen fanatičtí liberální zoufalci a různé zbabělé politické krysy, které by do ukrajinského masomlýnku tak rádi hnali naše občany. I když to zatím na domácí scéně na žádný, ani malý zázrak nevypadá, možná právě tyto zcela otevřené snahy zatáhnout ČR do otevřené války s Ruskou federací budou znamenat konec vlády, která se již nyní zapsala do historie samostatné České republiky jako vláda nejhorší!

Miroslav Kavij

Související články

2 KOMENTÁŘŮ

  1. Herec Ondřej Vetchý je český pronacistický válečný štváč a gauner a nikoho to nemůže překvapit z toho, co od listopadového puče 1989 Vetchý dělá pro nacismus.
    Doufám, že se Rusům bude dařit úspěšně ničit Vetchého české drony, jako úspěšně zničili český tank Tomáš a české raketomety a kanóny zabíjející ruské děti v Bělgorodu rukama ukrajinských nacistů a dodané z ČR Fialou a Rychetského Pětikoalicí a Pavlem.
    Válečný štváč herec Vetchý vůbec nemluví o míru a neštítí se zneužít demagogicky historická fakta československé historie ve prospěch ukrajinského nacismu a války. Není mezi českými herci sám, kdo podporuje nacismus na Ukrajině, je jich takových mnoho. Člověku je na zvracení z „našich“ herců.
    Další gauner herec Marek Eben o Vetchém prohlásil, že Vetchý je statečný občan. Jaká je to statečnost, když pronacistický ksindl je hájený Fialou a Rychetského Pětikoalicí a Pavlem?

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy