„Děsím se, že nám přijede do Edenu,“ přiznává OKTAGON promotér Novotný

Novotný

Organizace PFL měla minulý čtvrtek večer na programu první turnaj z evropské sezóny, kterou světový kolos odstartoval ve Francii, takže bylo k vidění hodně lokálních borců, kterým vévodil Doumbe, který se v hlavním zápase utkal s Bakim aka Chamsoudinovem, což slibovalo skvělou podívanou. Doumbe totiž poslední zápas ukončil za pouhých 9 sekund a nyní znovu sliboval KO. Na to však bohužel nedošlo. Tedy viděli jsme TKO ukončení, ale hodně smolné a nevídané, čehož se trochu obává i OKTAGON promotér Novotný.


OKTAGON vedení reaguje na fiasko Gábora Borárose v Rusku! Co ho prý nyní čeká?

Ve třetím kole hlavního PFL zápasu totiž došlo k dost zvláštní situaci. Doumbe rozhodčímu, kterým byl přímo v kleci Marc Goddard, kterého mají domácí fanoušci v živé paměti skrze duel Procházka vs Pereira, naznačoval, že má něco s nohou. Rozhodčí na to však nedbal, protože nešlo o situaci, kterou by zavinil soupeř. Pokračovalo se tedy, ale ani jeden z borců se k ničemu neměl. Doumbe se tedy znovu obrátil na rozhodčího a ukazoval na nohu, načež Goddard souboj ukončil. Co se vlastně stalo?

„Ukazoval jsem, že mám něco v noze. Chtěl jsem si to jen vyndat a pokračovat, ale rozhodčí nám řekl, abychom bojovali. Soupeř však nic nedělal a po chvíli mi řekl, ať si to tedy vytáhnu. Chtěl jsem se tedy domluvit s rozhodčím, ale ten hned zápas ukončil. Nevím, co se stalo, ale cítím, jak kdybych měl v noze kus skla. Nevím, jak se sem dostalo. Omlouvám se. Sliboval jsem KO a to jsem chtěl také doručit, ale nepodařilo se,“ vysvětloval Doumbe, který měl skutečně něco v noze. Těžko však říct, o co šlo. Zápas byl každopádně ukončen hodně zvláště, takže se nabízí odveta, se kterou už oba borci souhlasili, tak uvidíme, co na to vedení.

    

Novotný se děsí, aby něco podobného Goddard neudělal v Edenu

„Když uděláme úkrok stranou třeba do té Paříže na PFL, kde ti Marc Goddard zabije nejočekávanější zápas. To bych se posral jako promotér. Marc má přesně tyhle momenty – viz Jirka v UFC. Já se jenom děsím, že nám přijede zase do Edenu, protože si nás oblíbil.

Se mě ptají, jestli ho chci, na což odpovídám, že ano i ne. Je to jméno, ale není jednoduchý. My spolu nemáme vůbec žádný problém, mám ho rád a všechno dobré. Je zárukou nějaké kvality, ale je také zárukou svojského přístupu, který ukázal v PFL. Garantuju, že celé PFL je teď anti-Goddardovské,“ přiznal Ondřej Novotný ve svém vysílání, že Marc Goddard je zárukou kvality, ale i rizika. „Za mě to bylo brutálně necitlivé. Kdybych frajerům zaplatil balík, vypromoval to a takhle to dopadlo, tak jsem hodně nepříjemný a minimálně rok bych ho u sebe na turnaji nechtěl vidět, protože to je průser.“