Zavřít reklamu

Osvětlení okraje bývala exkluzivní funkcí populární modulární aplikace Good Lock, její části však byly nedávno zjednodušeny a přidány do prostředí One UI jako běžná možnost pro uživatele, kteří nemusejí mít ke Good Locku přístup. Tato vychytávka vám umožňuje přidat vizuální efekty na okraje obrazovky vašeho telefonu Galaxy a kolem nich.

Vizuální efekty v rámci funkce Osvětlení okraje se objeví, když obdržíte oznámení, a mohou to být jednoduché efekty na okraji obrazovky nebo propracované efekty s ohňostrojem, bublinami apod. Pokud chcete na svém zařízení Galaxy tyto efekty aktivovat, čtěte dál.

Efekty Osvětlení okraje na svém zařízení Galaxy zapnete takto:

  • Jděte do Nastavení.
  • Klepněte na možnost Oznámení.
  • Vyberte položku Styl oznámení v okně.
  • Klepněte na „Styl Osvětlení okraje“.

Některé z nabízených efektů jsou jen efekty na okrajích, zatímco jiné obsahují prvky, jako jsou vlnky, koule a další. Některé jsou pak jednobarevné, jiné zas vícebarevné. Můžete si u nich přizpůsobit jejich barvu (na kartě Barva) nebo změnit jejich vlastnosti, jako je průhlednost, šířka a doba trvání (na kartě Rozšířené). Dodejme, že počet efektů a jejich možnosti přizpůsobení se liší podle verze One UI, přičemž nejvíce jich nepřekvapivě nabízí verze 6.1, předinstalovaná na modelech řady Galaxy S24 a nově také telefonech Galaxy A55 a A35. Speciálně u Mobil Pohotovosti koupíte Galaxy A35 i Galaxy A55 výhodněji o 1 000 Kč a včetně prodloužené záruky na 3 roky zdarma! A čeká na vás i dárek k předobjednávce v podobě nového fitness náramku Galaxy Fit3 nebo sluchátek Galaxy Buds FE. Více na mp.cz/galaxya2024.

Galaxy A35 a A55 koupíte nejvýhodněji zde

Dnes nejčtenější

.