Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Důležitá výhra. Dukla porazila Porubu, a je tak krok od semifinále

Dukla má za sebou další zápas s Porubou, a na domácím ledě se jí dařilo. Hokejisty z Ostravy vysoko porazila 5:1, a díky tomu má tak semifinále Chance ligy na dosah. V sérii na tři vítězné zápasy vede 2:1.

Také ve třetím čtvrtfinálovém zápasu platilo, že kdo dá branku jako první, tak nakonec prohraje. Dukla odpověděla na trefu Šoustala z deváté minuty brankou Marcela Štefančíka a 29 sekund před koncem první části poslal Duklu do vedení Tomáš Harkabus. 

Jihlavský kanonýr v čase 33:08 využil přesilovku pět na tři a dal svůj 9. gól v play off, načež o 43 sekund později ho napodobil Tomáš Havránek.

Po zbytek zápasu Dukla předváděla hokej hodný nejvyšší úrovně play off, který sedm minut před koncem potvrdil pátým gólem Radim Toman. Před nejvyšší návštěvou sezony v Pelhřimově, čítající 1 605 diváků, vyhrála Jihlava 5:1 a v sérii na tři vítězné zápasy vede 2:1.

HC Dukla Jihlava - HC RT Torax Poruba 5:1 (2:1, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 14. Štefančík (Menšík, Jelínek), 20. Harkabus (Kočí), 34. Harkabus (T. Havránek, Čachotský), 34. Cachnín (Strejček, Kočí), 54. Toman (Strejček, Čachotský) – 10. Šoustal (Střondala)

Rozhodčí: Jechoutek, Petružálek - Augusta, Malý

Diváci: 1 605

HC Dukla Jihlava: Beran – Strejček, Bilčík, Ozols, Dvořák, Kočí, Koštoval – Cachnín, Toman, Čachotský (C) – Šik, Havránek, Harkabus (A) – Štefančík, Menšík, Jelínek – Brož, Pořízek, Chvátal

HC RT Torax Poruba: Dolejš – Doudera, Sedlák, Klimíček, Voráček, Gutwald, Lemcke, Adamec – Tvrdoň, Střondala (A), Šoustal – Christov, Berisha, Razgals – Šedivý, Krenželok (C), Mrázek – Gřeš, Vachovec (A), Klímek

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky hokej, report, zápas, Dukla, Jihlava, Poruba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Důležitá výhra. Dukla porazila Porubu, a je tak krok od semifinále | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.