Celebrity

14. března 2024 08:10

Eliška Reiglová

Poslední vůle Matthewa Perryho odhalena. Vyškrtl děti, i když žádné neměl

Loni v říjnu fanoušky po celém světě zasáhla zpráva o úmrtí Matthewa Perryho, který se v pouhých 54 letech utopil ve vířivce. Herec, který celý život bojoval se závislostmi, po sobě zanechal poslední vůli, jejíž detaily byly nyní odhaleny. Ukázalo se, že z ní vyškrtl děti, přestože žádné neměl.

Herec Matthew Perry, známý jako Chandler Bing z veleúspěšného seriálu Přátelé, byl v říjnu loňského roku nalezen ve svém domě ve vířivce bez známek života. Šlo o smutnou tečku za jeho z velké části protrápeným životem, který provázely četné zdravotní i psychické problémy. Jeho skon oplakali nejen blízcí, ale také miliony fanoušků z celého světa.

Komediální seriál Přátelé udělal v druhé polovině 90. let a začátkem 21. století z jeho ústřední šestice herců doslova superhvězdy. Díky obří sledovanosti si za každý díl vydělávali milionové částky, a právě tyto peníze chtěl Perry ochránit. Už v roce 2009 sepsal poslední vůli, díky níž měl jistotu, že až nadejde jeho čas, s majetkem bude naloženo tak, jak by si sám přál.

Děti? Zatím nemám, ale nic nedostanou

Podle soudního spisu, který získal magazín People, je v závěti uvedeno, že většina majetku zesnulého herce bude vložena do svěřeneckého fondu. V dokumentu se uvádí, že svůj majetek chtěl odkázat do fondu Alvy Singer Living Trust, který je zřejmě pojmenován podle postavy Woodyho Allena ve filmu Annie Hall.

Čtěte také: Za smrt Perryho nikdo nemůže. Úřady uzavřely vyšetřování i s nezodpovězenými otázkami

Hercovi rodiče John Perry a Suzanne Morrison, jeho nevlastní sestra Caitlin Morrison a jedna z bývalých přítelkyň Rachel Dunn, s níž randil v letech 2003 až 2005, byli v rámci fondu jmenováni oprávněnými osobami. Jako vykonavatele poslední vůle určil herečku Lisu Ferguson a producentku Robin Ruzan.

Přestože Matthew Perry nezastíral, že by si moc přál založit rodinu a mít děti, v poslední vůli se ujistil, že kdyby náhodou nějaké měl, neviděly by z jeho peněz ani halíř. V dokumentu se jasně píše, že zcela úmyslně vyškrtává své potomky. V té době žádné neměl, ale pravděpodobně do budoucna počítal s možností, že by je mít mohl. To se mu ale nakonec nepodařilo.

Podívejte se na video, v němž je popsána příčina smrti oblíbeného herce:

Sdílejte článek
Štítky peníze smrt děti Matthew Perry majetek Přátelé Chandler Bing závěť

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.