Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. března 2024 14:00
Čas čtení 4:55
Martin Adam Pavlík

Co nevíš o Zendaye: Tajně chodila s hercem z Euforie, začala kariéru po boku hvězdy Onlyfans a mohla být basketbalistkou

Co nevíš o Zendaye: Tajně chodila s hercem z Euforie, začala kariéru po boku hvězdy Onlyfans a mohla být basketbalistkou
FILMY A SERIÁLY CELEBRITY FILM ZENDAYA
Uložit Uložené

Je sebevědomá, přirozeně krásná a zábavná. Ruku na srdce, ženy touží být jako ona a muži by zase chtěli být v kůži Toma Hollanda.

Přestože je jí teprve 27 let, raketovou rychlostí dobyla celý svět. Vysoká Američanka Zendaya Maree Stoermer Coleman, známá zkráceně jako Zendaya, je jednou z největších hvězd své generace.

Podmanila si nejen svět filmu a hudby, ale i módy. Dnes ji na Instagramu sleduje téměř 185 milionů lidí, září na červených kobercích, sbírá jednu cenu za druhou a podává dechberoucí výkony v populárních trhácích i artových skvostech pro náročné. Je doslova fenoménem.

V současné době ji můžeme vidět v druhé části očekávané epické sci-fi Duna od geniálního vizionáře Denise Villeneuva a za měsíc ji uvidíme jako talentovanou a mazanou tenistku ve sportovním dramatu Rivalové italského režiséra Lucy Guadagnina.

Proto jsme pro tebe připravili několik zajímavostí, které jsi o této okouzlující Američance pravděpodobně nevěděl*a. Podobné typy článků ti přinášíme pravidelně. Pokud jich chceš ještě více, přidej se do předplatitelského klubu REFRESHER+ a čti veškerý obsah na našem webu bez omezení.

Zendaya
Zdroj: TASR

Dvakrát přepsala historii

Ať už je ti 15, nebo 40 let, určitě ti neunikl skvělý seriál HBO Euforia, který mezi teenagery vzbudil ohlas jako málokterý jiný. Sam Levinson tento drsný pohled na současnou dobu napsal i režíroval a do hlavní role obsadil právě Zendayu. Vůbec jí to ale neusnadnil. Zahrála si totiž Rue, rebelku závislou na drogách, která se bláznivě zamiluje do stejně komplikované a psychicky labilní Jules.

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Navzdory náročnému úkolu americká herečka naplno ukázala svůj talent a fantastickým výkonem na sebe strhla veškerou pozornost. Nebylo proto žádným překvapením, když v roce 2020 získala cenu Emmy za nejlepší herečku v hlavní roli dramatického seriálu.

Stejnou sošku získala i o dva roky později, čímž se stala nejmladší dvojnásobnou držitelkou ceny Emmy a také první Afroameričankou, která získala dvě tyto ceny. Krátce poté získala také Zlatý glóbus za herecký výkon v Euforii. Hádáme, že po Rivalech bude aspirovat i na nejcennějšího Oscara.

Euphoria
Zdroj: HBO

Kariéru začínala s hvězdou Onlyfans

Zendaya začala svou hereckou kariéru ve 14 letech. Na obrazovkách Disney Channel debutovala v rodinném komediálním seriálu Shake It Up!, kde hrála mladou tanečnici Rocky. Její nejlepší kamarádku CeCe ztvárnila Bella Thorne.

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
jen za 12525
a čti vše bez omezení
Koupit předplatné
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 155993 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse