Kristýně Leichtové se teď moc nedaří. Řeší finanční problémy, s partnerem neumí komunikovat, a navíc ji dcera Róza trestá za práci

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Kristyna Leichtova
Zdroj: foto CNC: Marek Patek / CNC / Profimedia

Pokud vás nervují sociální sítě celebrit plné krásných profi fotek, které hlásají, že život je krásný a dokonalý, musíte milovat profil herečky Kristýny Leichtové. Ta se rozhodla, že bude realitu prezentovat takovou, jaká skutečně je. A aktuálně je dle ní u nich doma situace špatná. A to jak z hlediska dcer, tak z pohledu partnerského i finančního.

„Rodičovství je teorie relativity v praxi. Když jste v začátcích, máte pocit, že to nikdy neskončí. Když je dětem 5 let, netušíte kam ty roky zmizely. Zakřivení prostoročasu totiž přímo závisí na energii a hybnosti dané hmoty – dítěte,“ napsala herečka začátkem února na instagram své zamyšlení nad rodičovstvím.

Občas musí dát přednost práci

Právě rodičovství trápí herečku hodně a je to velké téma na jejím instagramu. Aktuálně ji nejvíce trápí vztah s mladší dcerou Rózi.

„Stalo se, že jsem byla i 8 dní bez nich. Což pro nás není vůbec normální a v pohodě. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Rozi se po shledání vrátila o minimálně rok zpátky. Začala šišlat, odmítala usínat se mnou, raději s babičkou. Byla samostatná, činorodá, ale radši s kýmkoliv jiným než se mnou,“ začíná povídání u svého příspěvku.

Herečka já známá tím, že se dětem chce maximálně věnovat a vyznává kontaktní rodičovství. O to horší pro ni takové dceřino jednání bylo.

Proto se jí omluvila a slíbila jí, že už se to nestane a bude zde pro ni. Ke spokojenosti herečky ji dcera vzala na milost a už se opět nechává uspávat od ní.

Finanční problémy

Pro herečku musí být toto velmi těžké, protože to není tak dlouho, co si postěžovala na finanční situaci a že nemá stálé angažmá.

„Všichni potřebujeme z něčeho žít a fungovat, já nemám ani stálé divadelní angažmá a práce přichází nárazově. Pojďme si upřímně říct, že situace není pro nikoho úplně příznivá, vzhledem k tomu, co se teď děje. Je to citelně znát na peněžence každého člověka. Ale doufám, že bude líp,“ prozradila loni na karlovarském festivalu serveru Super.

Když tedy dostane nějakou práci, musí ji vzít, aby finančně zajistila rodinu. Naráží ale na problém všech maminek: jak skloubit práci a být skvělá máma pro své děti? Velmi těžko.

„Držte se, myslím, že tyto pocity zná každá máma, co chce pro svoje děti to nejlepší,“ dává herečce za pravdu jedna z jejích sledujících.

Ani s partnerem není vše ideální

Hereččině psychickému rozpoložení nepomáhá ani fakt, že s otcem holčiček vztah také není úplně ideální. Rozhodla se proto, že společně s partnerem navštíví kurz komunikace.

„Náš vztah (stejně jako všechny) prochází zkouškami a spoustou výzev. Poslední dobou jsme v komunikaci nebyli úplně nejlepší a přáli si to změnit,“ vysvětlila Kristýna na instagramu, proč se rozhodla tento kurz navštívit.

Vzhledem k problémům, jež musí herečka cítit kvůli financím a následným pochybnostem ohledně svého rodičovství, které musí občas odsunout v zájmu práce, pro ni musí být aktuální období velmi těžké a plné výzev.

Nezbývá než věřit, že se kurz vydařil a partneři opět našli společnou řeč. Aby alespoň jedna oblast hereččina života byla opět klidnější.

Zdroje: Instagram, Super

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články