Odhaleno: Kdo zdědí miliony, které po sobě zanechal Matthew Perry?

Metthew Perry 4

Autor: Libor Frýdl

14. března 2024 20:49

Řadu měsíců po smrti herce Matthewa Perryho byly odhaleny podrobnosti o závěti a majetku. Herec si svou rolí v seriálu Přátelé vydělal miliony korun, a nyní je jasné, kdo je zdědí.

Herec Matthew Perry, který se proslavil díky roli Chandlera Binga v seriálu Přátelé, zemřel za tragických okolností 28. října 2023. Matthewa našel jeho asistent utopeného v bazénu.

Zpráva koronera z úřadu soudního lékaře okresu LA odhalila, že herec zemřel na akutní účinky ketaminu a jeho smrt se považuje za tragickou nehodu, z níž nebyl nikdo obviněn.

Po smrti herce se začalo spekulovat o tom, kdo zdědí jeho miliony. Čistá hodnota jeho majetku byla totiž v době jeho úmrtí odhadována na neuvěřitelných 120 milionů dolarů.

Jak se později ukázalo, v roce 2009 Matthew uvedl jako příjemce své poslední vůle svého otce Johna Perryho a matku Suzanne Morrison, spolu se svou nevlastní sestrou Caitlin Morrison a bývalou přítelkyní Rachel Dunn.

V závěti se ale uváděla i další částka, jejíž příjemci byli odhalen až nyní. Herec, který zemřel bezdětný, ve své závěti uvedl, že žádné děti, které může mít po roce 2009, nemají výslovný nárok na jeho majetek.

Část peněz ale obdrží Lisa Ferguson a Robin Ruzan. Robin pracoval v roce 2010 na show Celebrity Liar, nároku na jakýkoli podíl ze závěti se ale vzdala. Největší částku tak dostanou pravděpodobně Perryho rodiče.

Témata: Matthew Perry