NS Bikes spojuje síly s Milanem Myšíkem

Autor: NS Bikes, vydáno: 15.3.2024

NS Bikes, výrobce trail, enduro, downhill kol, s hrdostí oznamuje partnerství s Milanem Myšíkem, významným českým závodníkem v disciplínách BMX, fourcross a enduro, a držitelem titulů několikanásobného národního šampiona. Toto spojení slibuje nejen posílení jména značky na trhu, ale především rozšíření možností pro oba partnery v nadcházející závodní sezóně.

 

Milan Myšík se od svých šesti let věnuje závodění, a i přes různá zranění a operace si udržel pozici na špici tohoto sportu. Milan se v posledních letech soustředí zejména na disciplínu E-Enduro. Jeho první sezóna na E-Enduro kole skončila výjimečným umístěním v první desítce E-EWS, což je zatím vrchol jeho kariéry.

Milan k novému partnerství řekl: "NS Bikes mi nabízí skvělé příležitosti dál pokračovat v mé cestě ke zdolávání úspěchů. Prioritou bude závodění v E-Enduro. Budu se podílet i na vývoji a je čest jezdit po boku jezdců jako Brannigan, Reynolds a další..."

Spolupráce s Milanem Myšíkem je pro NS Bikes klíčovým krokem v dalším rozvoji značky na českém a slovenském trhu. Milanovi zkušenosti a vítězný duch přinesou cenné poznatky do vývoje nových modelů kol a pomohou značce NS Bikes upevnit si postavení na trhu. Milan bude hrát roli nejen jako aktivní závodník, ale také jako ambasador značky a konzultant ve vývoji nových produktů.

 

O Milanu Myšíkovi

Milan je několikanásobným národním šampionem v BMX racingu, fourcrossu a enduru. Od šesti let se věnuje závodění a dokázal se vypracovat na špičku i přes občasné operace a zranění, kterým se v tomto sportu nelze vyhnout. V roce 2019 vyhrál celkové pořadí EWS European Championship a od roku 2022 se soustředí na disciplínu E-Enduro. V jeho první sezóně na elektrickém kole se několikrát umístil v top 10 mezi legendami horského kola a celkově skončil na sedmém místě E-EWS.

Kromě tréninku a závodění se věnuje pořádání táborů pro začátečníky i pokročilé bikery v České republice, kde předává své zkušenosti. Mezi jeho oblíbená místa patří Whistler v Kanadě, Klínovec a severní Čechy. Jeho agresivní a divoký styl jízdy mu vynesl přezdívky jako "Pit Bull" nebo "Divočák".

O NS Bikes

NS Bikes je polský výrobce horských kol, známý svou inovací, kvalitou a designem. Značka, která byla založena s vášní pro cyklistiku, se stala synonymem pro vysoký výkon a odolnost a může se pyšnit zastoupením na trzích jako je Německo, Anglie, USA, Kanada, Francie atd... S širokým sortimentem kol pro různé disciplíny a úrovně jezdců se NS Bikes zavazuje k poskytování nejlepších produktů pro cyklisty po celém světě.

Diskuze

  • anonymní uživatel fanda (hobitín (a) středoz.em) 15.3.2024 - 10:54

    Gratulace Milanovi, přeju hodně úspěchů do sezóny.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí