Dojemná slova Perryho otčíma: Zármutek nezmizí, tátu jsem mu ale nedělal. Osud si předpověděl

Herec Matthew Perry, který 28. října náhle zemřel ve věku 54 let, měl pocit, že poráží svou závislost. V podcastu Hody Kotbové Making Space to uvedl jeho nevlastní otec novinář Keith Morrison. Dodal, že se nikdy nesnažil nahradit jeho otce, ale vždy tu pro něj byl. Informuje o tom CNN.

„Zármutek nad ztrátou Perryho nezmizí. Je s vámi pořád, každý den,“ řekl podle CNN Morrison v podcastu Hody Kotbové Making Space. „V měsících před svou tragickou smrtí na tom byl emočně opravdu dobře,“ řekl jeho nevlastní otec, slavného herce následně citoval. „A jak sám řekl: ‚Kdybych náhle zemřel, lidé by byli šokováni, ale moc lidí by to nepřekvapilo‘. A měl pravdu,“ míní Morrison.

K TÉMATU: Julia Robertsová prolomila mlčení o smrti herce Perryho. Zavzpomínala i na společný románek

Podle něj Perry velmi otevřeně hovořil o svých problémech se zneužíváním návykových látek. „Měl pocit, že nad tím vším vítězí. Ale člověk to nikdy neporazí,“ řekl jeho nevlastní otec. Dodal, že se nikdy nesnažil nahradit jeho skutečného tátu. „Ale byl jsem tu pro něj a on to věděl,“ sdělil Morrison.

Populární herec známý ze seriálu Přátelé zemřel loni 28. října. Výsledky pitvy ukázaly, že zemřel po požití anestetika ketamin. Soudní lékaři v Los Angeles v pitevní zprávě potvrdili dřívější spekulace médií, že se Perry utopil v bazénu a k jeho úmrtí přispělo i onemocnění tepen a užívání dalších léků. Šlo podle nich ale o druhotné příčiny.

Perry si získal srdce diváků po celém světě jako představitel sarkastického a zároveň nejistého Chandlera Binga, kterého v deseti sériích Přátel ztvárnil ve všech více než 230 epizodách. Seriál z let 1994 až 2004 z něj udělal jednu z nejvýraznějších postav Hollywoodu po boku kolegů z Přátel a zároveň kamarádů ve skutečném životě – Jennifer Anistonové, Courteney Coxové, Lisy Kudrowové, Matta LeBlanca a Davida Schwimmera.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Soud v USA poslal do vězení tyranku, která točila přísnou výchovu dětí. Videa bodovala

Tagy: