Ostrá bratrská rivalita! Naštvaný Jake Paul obviňuje svého bratra Logana ze lži

Paul

Možná tomu nebudete věřit, ale je to skutečně tak. Jake Paul, který má aktuálně bilanci 9-1 s tím, že na něj vyzrál jen Tommy Fury, se v červenci na velkém fotbalovém stadionu v Texasu utká s legendou a veteránem Mikem Tysonem. Tomu je už 57 let, takže se mluví o tom, že duel nabídne jednostranný a hodně smutný průběh. S tím souhlasí i Jakeův bratr Logan, který se pochlubil, že byl Tyson jako první nabídnut jemu, s čímž však Jake nesouhlasí.


Přepadovka! Psychopat Bejr si pro Novotoného došel až do kanceláře

„Řekl jsem, že s Mikem Tysonem bojovat nebudu,“ řekl Logan Paul ve svém podcastu Impaulsive. „Dostal jsem nabídku, ale ne na Netflixu a ne za takový balík. Bylo to však tak, že to mohl být skutečný zápas. Ptali se mě: ‚Myslíš, že bys mohl porazit Mikea Tysona?´ Moje odpověď byla a bude ano. Jen si myslím, že je příliš starý. Je to celé šílené. Však už je senilní.“

Podobné vyjádření, které ho staví do role dvojky, však hodně naštvalo Jakea Paula, Tahle situace je pro mě vždycky těžká, protože nesnáším, když se někdy musí vztah mezi mnou a mým bratrem ventilovat, ale zdá se, že soud veřejného mínění je to jediné, co ho nasměruje správným směrem. Je však divné lhát, nehorázně a sprostě lhát.

Já, Nakisa Bidarian a Most Valuable Promotions jsme řešili smlouvu s Netflixem. Podepsali jsme smlouvu s Netflixem a naším cílem bylo jít získat dalšího bojovníka, který by se mnou zápasil. Byly tam tři úrovně, A, B a C.

    

Bojovník úrovně ‚A‘ by nám vysloužil nejvíce peněz. Za bojovníka úrovně B bychom dostali méně peněz. Za bojovníka úrovně C bychom dostali nejméně peněz. Byli jsme to my, kdo přinesl Tysonovi smlouvu s Netflixem, protože to je bojovník úrovně „A“. Takže Tyson nikdy nebyl na trhu, aby nabízel lidem zápasy, které by někdo odmítl. Ano, je to divné, chodit na internet a lhát.

Je opravdu nepříjemné, když váš vlastní bratr naznačuje, že jste byl až druhá volba a náhradní řešení. Mele o tom, jak nabídku odmítl, přitom se to prostě nestalo. Je to lež. Nechápu, proč něco takového dělá.“

   

Tyson je připravený Paula porazit

„Bude to pro mě takové uzavření jednoho velkého kruhu. Pomohl jsem mu na začátku jeho boxerské cesty, když jsem ho nechal zápasit na Prelims kartě, na jejímž vrcholu jsem bojoval s Royem Jonesem. Nyní mám v plánu mu tu kariéru ukončit,“ vysvětluje Tyson, že cítí zodpovědnost za to, jak moc se Paul ve světě boxu prosadil, takže je nyní čas mu dát lekci a usadit ho.

„Moc se na ten souboj s Paulem těším. Jako boxer za poslední roky hodně vyrostl a zlepšil se. Uvidíme tedy, jak si mladý hladový borec poradí se zkušeným GOATem. Na začátku jeho cesty jsem mu hodně pomohl, ale nyní tomu všemu hodlám učinit přítrž.“

  

A nezůstalo jen u slov. Tyson totiž oznámil, že zahájil přípravu a rovnou se pochlubil, v jaké je aktuálně formě. Na lapách vypadá opravdu skvěle a i jeho tělo značí, že je ve skvělé formě, ale je otázkou, zda to bude na mladého a dravého Paula stačit.

Mezi oběma borci je totiž rozdíl několika desítek let, což už bude rozhodně znát. Čas totiž člověk nezastaví a nezastaví ho ani Mike Tyson, který však věk může kompenzovat svými nekonečnými zkušenostmi, které během kariéry nasbíral.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *