Hlavní obsah

Z napadení v Jablonci nad Nisou je dvojnásobný pokus o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

S těžkým zraněním byli v pátek odpoledne v Jablonci nad Nisou odvezeni záchrankou do nemocnice dva lidé, muž a žena. Zranění jim zřejmě způsobil útočník, kterého policisté zadrželi bezprostředně po činu. V sobotu odpoledne kriminalisté oznámili, že útočníkem byl sedmatřicetiletý muž. Obvinili ho ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda ve stádiu pokusu.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policisté muže obvinili ze závažného zločinu. Ilustrační foto

Článek

„K fyzickému napadení dvou osob došlo krátce před půl třetí hodinou v Jablonci nad Nisou v ulici Mánesova,“ uvedla už v pátek policejní mluvčí Dagmar Sochorová, která později upřesnila, že napadenými jsou třiatřicetiletý muž a o čtyři roky mladší žena.

Oběma osobám způsobil útočník těžká zranění.

„Vrchní komisař také bude zvažovat podání podnětu státnímu zástupci na podání návrhu vzetí obviněného do vazby,“ pokračovala mluvčí Sochorová s tím, že s ohledem na stále probíhající vyšetřování nebude policie k případu poskytovat detailnější informace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám